Bοήθεια για στήσιμο Home Cinema

yannis1970

New member
16 June 2013
64
Καστορια
Καλησπερα σε ολους .Εχω 4 ηχεια bw 686, 2 ηχεια bw 685, και 2 ηχεια πιοννερ αρκετα παλια s-p330.Θα ηθελα την βοηθεια σας για το ποια να προτιμησω ως μπροστινα, κεντρικα , sorround μπρος και πισω.
http://www.bowers-wilkins.eu/Downloads/Product/Manual/ENG_FP25925_686_manual.pdf εδω ειναι τα χαρακτηριστικα για τα bw.
Για τα πιονεερ δεν μπορεσα να βρω κατι στο ιντερνετ.Το μονο που ξερω ειναι οτι εχουν music power και puissance musicale 60w,impedance 8om.
Ευχαριστω

Χρησιμοποιείς τα 686 ως εμπρός left και right, και τα 685 ως surround. Αν έχεις χώρο βάζεις τα Pioneer ως surrround back.

Θα χρειαστεί να αγοράσεις οπωσδήποτε ένα κεντρικό B&W της ανάλογης με τα 686 σειράς, και ένα υπογούφερ.

Ποιος ενισχυτής θα τα οδηγήσει;

Γεια σου Kblachos ,ευχαριστω πολλυ για την βοηθεια σου.
Εχω τον pioneer vsx-1017av.
Ετσι οπως μου τα περιγραφεις αν καταλαβα καλα θα μου περισεψουν 2 ηχεια 686.Απο το manual (αν καταλαβα καλα και παλι) τα 685 ειναι καλυτερα και ισχυροτερα απο τα 686.Ελεγα λοιπον να βαλω τα 685 L kai R και τα τεσερρα 686 ως surround kai surround back.Εκτος και αν υπαρχουν ειδικοι λογοι (τεχνικες προδιαγραφες κλπ) που πρεπει να μπουν οπως μου λες.
το υπογουφερ θα το βρω απο ενα φιλαρακι. το center δεν το γλιτωνω με τιποτα ε?
Σευχαριστω και παλλι