Βοήθεια για subwoofer.

nikos 1850

AVClub Addicted Member
18 June 2006
2,422
Λάρισα
O κουμπάρος μου ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα sub woofer.
Τα υπόλοιπα κομμάτια του συστήματος που έχει είναι:
ο ενισχυτής είναι sony STR-495,τα L-R είναι δύο δρόμων (δανικά νομίζω),
το κεντρικό και τα περιφερειακά είναι coda.
Ψάχνουμε για ένα subwoofer μεταξύ 100-200€.
Υπάρχει κάτι ενδιαφέρον σε αυτά τα χρήματα ή πρέπει να ανεβούμε σε αξία?

Πωλειτε ενα yamaha yst-800 στις μικρες αγγελιες το οποιο ειναι πολυ δυνατο κοματι για τα 220 ευρω που ζηταει ο ιδιοκτητης του.Αν θελεις πωσδηποτε κατι καινουργιο τα μικρα yamahaκια ηταν ανεκαθεν αξιοπιστες λυσεις.
Επισης εχω ακουσει το koda gw-212 το οποιο με εντυπωσιασε και θα το συνιστουσα ανεπυφυλακτα.

Πωλειτε ενα yamaha yst-800 στις μικρες αγγελιες το οποιο ειναι πολυ δυνατο κοματι για τα 220 ευρω που ζηταει ο ιδιοκτητης του.Αν θελεις πωσδηποτε κατι καινουργιο τα μικρα yamahaκια ηταν ανεκαθεν αξιοπιστες λυσεις.
Επισης εχω ακουσει το koda gw-212 το οποιο με εντυπωσιασε και θα το συνιστουσα ανεπυφυλακτα.

Συμφωνώ και με το παραπάνω.Το ξέρω πολύ καλά το συγκεκριμένο sub αφού το είχα κάποτε, και γιά τα λεφτά που ζητάει η αγγελία είναι πολύ καλή περίπτωση.

Velodyne vx-10.Tιμη πωλησης 270!!!!!!Νομιζω το ονομα τα λεει ολα.Οτι σχολια βρεις στο internet,ειναι μονο θετικα.....-bye-

epinions.com audioreview.com hometheaterhifi.com
Για τιμες μπορεις να ψαξεις στο idealo.de η γνωμη ομως ειναι, οτι πλεον οι διαφορες με εξωτερικο στις τιμες ειναι πολυ μικρες.Εκτος αν κανεις εισαγωγη απο ΗΠΑ πραμα πολυ περιπλοκο και δυσκολο.