kblachos
Μέλος Σωματείου
80 τμ ειναι ολος ο χωρος σαλονοτραπεζαρια. εκει που καθομαι στο καναπε για την τηλεοραση ειναι καμμια 40τμ.
Kαι πάλι είναι πολύ μεγάλος ο χώρος για ηχεία βάσης......
80 τμ ειναι ολος ο χωρος σαλονοτραπεζαρια. εκει που καθομαι στο καναπε για την τηλεοραση ειναι καμμια 40τμ.
Kαι πάλι είναι πολύ μεγάλος ο χώρος για ηχεία βάσης......
Αγαπητέ Κώστα,
Συγνώμη για την παρέμβαση - μόλις που πρόλαβα να ρίξω μια ματιά στο thread - αλλά τα TX-T1 είναι ηχεία δαπέδου (κολόνες) ενώ ως βάσης αναφέρεσαι προφανώς στα TX-B1 :a0210:
Τα Surround σε τι διαφερουν σαν ηχεια απο τα μπροστινα ηχεια δαπεδου?
H δουλειά των surround είναι να αποδίδουν περιφερειακούς ήχους, και ήχους περιβάλλοντος χώρου. Δεν λαμβάνουν τις ίδιες πληροφορίες που αναπαράγουν τα κύρια (L-C-R) ηχεία. Δεν είναι δηλαδή της ίδιας σπουδαιότητας με τα κύρια ηχεία του συστήματός μας. Συνεπώς ως surround μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποια φθηνότερα και λιγότερο ποιοτικά ηχεία, όπως ηχεία βάσης ή μικροί δορυφόροι, ή ακόμη και ηχεία από κάποιο παλαιότερο σύστημα που έχουμε στην διάθεσή μας.
Αν σου αρεσαν παρτα.90db ειναι οκ.
καλημερα,για να μην ανοιξω νεο θεμα για 5.1 ηχεια θελω να ρωτησω τα εξης
1. αν το σετ των ηχειων μπει γυρω απο την τηλεοραση(εχω μια 46 ue7000 samsung 3d) ο ηχος ειναι 5.1 η οχι? πρεπει να μπουν τα ηχεια 2 αριστερα δεξια, το κεντρικο και τα αλλα πισω απο τον καναπε? η μπορω να τα βαλω ολα γυρω απο την τηλεοραση?
2. σκεφτομαι για το BPT5-10BLA της crystal audio η to BPTS-10 η το BPS-10 . τι λετε για το roister emhasis 25/5?
3. αν δεν μπορουν να μπουν τα ηχεια του σετ διπλα τοτε σκεφτομαι να παρω το ζευγαρι TX-T2 . αυτο θα χρειαστει και κεντρικο ηχειο η γουφερ η παιζουν και μονα τους?
4.για ενισχυτη σκεφτομαι τον Yamaha RX-V471 η τον Yamaha RX-V671. θα αντεξει ο μικρος 471 η θα εχουμε θεματα ζεστης και κοψιματων? η καλυτερα να παω στον Pioneer VSX-821?
το συστημα θα χρησιμοποιειται για ταινιες και αν γινει καμμια μαζωξη σπιτι να μπορω να βαλω μουσικη λιγο πιο δυνατα απο οτι για τις ταινιες. χωρος σαλονιου 70τμ.
Τότε προχώρα με κάποιες απ τις επιλογές πιο πάνω, τα roister emphasi αν και δεν τα χω ακούσει όσοι τα χουν εδώ μέσα έχουν μείνει ευχαριστημένοι, όσο για το θέμα ενισχυτή, εγώ είμαι λάτρης YAMAHA, αν δεν τον κλείσεις πουθενά στενόχωρα κάποια στιγμή θα τα βρεις τα όριά του, οσο για τα ηχεία σε σύστημα 5.1 πρέπει οπωσδήποτε τα surround να κάτσουν σαν ακουστικά τρόπον τινά στον καναπέ σου.οταν λεω μαζωψη λεω για κανενα τραπεζι και λιγο πιο δυνατη μουσικη απο οτι σε ταινια. δεν εννοω παρτυ και τεζα μουσικη. αν κανω κατι τετοιο εχεις δικιο θελει πιο μεγαλα μηχανηματα και ενισχυτη. και χωρις να παθουν τα δικα μου καμμια ζημια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.