Βοήθεια για Tattoo..

Παίδες ευχαριστώ.
Και για τις συμβουλές και για τα πειράγματα (το εννοώ) και για τις προσωπικές εμπειρίες σας.
Sharing is goood..:grinning-smiley-043

Ηδη έφαγα πόρτα (και σωστά) από έναν καλλιτέχνη,ως πολύ νωρίς ακόμα !!!

Μετά τον Σεπτέμβριο μου είπε ,αλλιώς θα γίνουν τα πράγματα (και κυρίως η ουλή) χειροτερα..

Υ.Γ.Πάντως ένα καλοκαίρι με μια ουλή εγκάρσια,από την μία πλευρά έως την άλλη,λίγο πάνω από την μέση,δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά ...:bigcry:

Δημητρη δεν πειραζει φιλε, το θεμα ειναι οτι ολα πηγαν καλα.

Απο 'κει και περα "στα βουβακια" σου που λενε και στο ορεινα χωρια του Ρεθυμνου.

Ενα καλοκαιρι ειναι θα περασει, το θεμα ειναι να εισαι καλα. :)

Δημήτρη, μου έκανε απορία που πλαστικός προτείνει ταττού!!
Περίμενε λίγο ακόμη βρε, η υπομονή θα φανεί ο καλύτερος σύμμαχος!!
Περαστικά σου!!!

Μήτσο, μην μασάς ... τα γκομενάκια γουστάρουν ουλές, και δη μεγάλες, καθόσον δείχνουν άνδρα που πέρασε πολλά, με εμπειρίες, κλπ.... ίσως κάνουν και παραλληλισμούς σε μεγέθη ...

Άσε που όσοι avclubιτες διάβασαν το θέμα θα σε γνωρίσουν αμέσως στην πλαζ χαιρετώντας σε .

Μη μασάς , κάνε τις διακοπές σου ξέγνοιαστα και μη σε νοιάζει τι θα σκεφθούν οι άλλοι βλέποντας την ουλή , όλα μέσα στη ζωή είναι και όποιος δεν είναι σε θέση να τα δεχθεί , τότε όλη η ντροπή δική του η αλλιώς .....ας κάτσει σπίτι του . -bye-.

Last edited:
Καταρχήν περαστικά σου.
Μάλλον μετά από αρκετό αρκετό δεν θα δίνεις σημασία για το σημάδι.
Να πω κάτι άσχετο, ίσως χρήσιμο. Έχε υπόψιν σου οτι τατουάζ χένας δεν πρέπει να κάνουν άτομα που έχουν έλλειψη ενζύμου G6PD.
Το αναφέρω επειδή ουκ ολίγοι έχουν αυτήν την έλλειψη.

Φιλικά Πέτρος

γνωμη μου να αρχίσεις να ψαχνεις τον καλυτερο πλαστικό και οχι τον καλυτερο στα tatto. Δε ξερεις καμια φορα. Μπορει ο γιατρος σου να μη σου λεει κατι σωστα...

Περαστικά σου. Απο ουλες παντως αλλο τιποτα... Σιγα το πραγμα... Οσο μεγαλη και να είναι ...

Περαστικα σου.
Οσο αφορα την ουλη μονο εσυ ξερεις ποσο ενοχλεισαι.
Απ`οσο δειχνεις μαλλον πολυ.
Βεβαια ο χρονος παντα μας δινει την δυναμη να δουμε τα πραγματα με αλλο ματι.
Μην φοβασαι να βγεις στην παραλια φανερα και σε δει καποιος/α χωρις ατελεια, να φοβασαι μην δεις κρυφες ατελειες σε ατομα που με πρωτη ματια δεν φαινονται.

Έχε υπόψιν σου οτι τατουάζ χένας δεν πρέπει να κάνουν άτομα που έχουν έλλειψη ενζύμου G6PD.
Το αναφέρω επειδή ουκ ολίγοι έχουν αυτήν την έλλειψη.

Οι πιο πολλοι δεν ξερουν καν αν εχουν ολικη ή μερικη ελλειψη αυτου του ενζυμου. Αυτο ειναι το κακο.

Οι πιο πολλοι δεν ξερουν καν αν εχουν ολικη ή μερικη ελλειψη αυτου του ενζυμου. Αυτο ειναι το κακο.
Με μια απλή εξέταση μπορεί κάποιος να το διαπιστώσει, μια και δεν είναι εξαιρετικά σπάνιο να έχει κάποιος αυτήν την έλλειψη.

Λοιπόν,εν τω μέσω των διακοοών μου,σας οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ για την συμπαράσταση και τον στήριξη που μου δώσατε,σχεδόν όλοι σας.

Οχι μόνο δεν με απασχολεί αν με κοιτάζουν οι άλλοι λουόμενοι αλλά ξεχνάω και εγώ ο ίδιος οτι έχω αυτήν την ουλή.
Περνώ υπέροχα,ξεκούραστα και κυρίως,ξένοιαστα και με ζωντάνια.
Αυτό που φοβόμουν σαν εφιάλτη, αποδείχτηκε φούσκα και οι συμβουλές σας δικαιώθηκαν.

Και πάλι,σας ευχαριστώ εκ βαθέων.
Να'στε πάντα καλά.!:2thumb22sup:

Μπράβο Δημήτρη,καλές διακοπές.Ευχάριστο που περνάς όμορφα,γέμισε μπαταρία για το φθινόπωρο.
Μην σκας για τα επιφανειακά σημασία έχει να είσαι και να νιώθεις όμορφα μέσα σου(κλισέ αλλά αληθινό).

-bye-

Βρε συ, τώρα το είδα

Εύχομαι περαστικά και σύντομα να είναι μια ευχάριστη ανάμνηση.

Όσο για την ουλή, μη σκας καθόλου. Αν έκανες tattoo πάνω της, θα τράβαγες την προσοχή όλων εκεί, ειδικά αν το tattoo δεν είχε επιτυχία 100%.

Εκεί να δεις εξηγήσεις!

Χαίρομαι που δεν το σκέφτεσαι καθόλου

Πιθανον να σε πετυχα στο Ξυλοκαστρο γιατι είχα διαβασει το θεμα και είδα καποιον στην παραλια (beach connection bar), να σου πω ότι δεν είναι και τόσο τραγικα τα πραγματα που αναφερεις.
Την υγεια σου να εχεις και ολα τα αλλα....