Σεραφειμ, τι ακριβως εννοεις γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος? Έχω βάλει σε ένα πιάτο τα 3 LNB, εχω βρεί το 13 και 9 αλλά δεν μπορώ με τίποτα να βρω τον 3..
Δυστυχώς δε γνωρίζω ποιες είναι οι απαιτήσεις λήψης στο Βελιγράδι. Στην Ελλάδα η λήψη είναι πολύ εύκολη (ειδικά με τέτοιο κάτοπτρο). Το lnb για τις 3.1°E το τοποθετείς αριστερά από το κεντρικό των 9°E, όπως βλέπουμε το κάτοπτρο από πίσω.
Ακριβώς έτσι το έχει τοποθετήσει ο τεχνικός μου. Αριστερά από το κεντρικό των 9°E, όπως βλέπουμε το κάτοπτρο από πίσω. Δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται!!!!!!!!!!!! :BXVZCBXZ6: Σε ευχαριστώ Σεραφείμ για την βοήθεια σου
Το πιατο ειναι υπεραρκετο για τη ληψη και των 3 δορυφορων και στο Βελιγραδι. Αφου την εγκατασταση την εκανε τεχνικος θα πρεπει να βρηκε σημα εκτος και αν επιασε κανα διπλανο 4.8Ε, 1W κατα λαθος. Γιαυτο κοιτα και της ρυθμισεις του diseqc μηπως υπαρχει προβλημα. Της συχνοτητες της Digea δεν της λοκαρει ο δεκτης η βλεπεις μαυρο; Οι συχνοτητες ειναι DVBS2 και θελει δεκτη HD.
Να πεις του τεχνικού να δοκιμάσει με άλλη μάρκα LNB.
Η ποιότητα σήματος της συχνότητας της NOVA είναι πανίσχυρη και το LNB μου του δορυφόρου το έχω έξω από το πιάτο μου!
Η συχνότητα περιλαμβάνει τα ελεύθερα Euronews και TV5.
Θελω κι εγω να κανω την ιδια εγκατασταση στη Ροδο.Λεω να παρω ενα Gibertini 1m ειναι αρκετο ; Επειδη βασικα με ενδιαφερει η ληψη στις 3Ε αν κεντραρω στις 9Ε θα ειναι ενταξει ή μολις συννεφιασει θα το χανει ;
Αρα αναγκαστικά πάμε για κεντρο 9 και δεξια 13 και αριστερα 3 (παντα κοιτώντας το πιατο από πισω)... Θα ειμαστε ετοιμοι και για ΟΤΕ και για NOVA μολις πιασουμε το τζοκερ...