Βοήθεια για τελικο magnum mf330

chkat31

Established Member
23 September 2009
145
Καλησπέρα σε όλους. Έχω τον παραπάνω τελικό αλλά δυστυχώς κάτι έπαθε και δεν ανάβει ενώ έχει ρεύμα κανονικά δε δίνει εντολή στο ρελε να ανοίξει, ούτε καν το λαμπάκι που δείχνει ότι είναι ανοιχτός. Υπάρχει περίπτωση να βρούμε το service manual?
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη και πολύτιμη.

τι ειχε;

Ο Διακοπτης της τροφοδοσίας ήτανε τον άνοιξα και διαπίστωσα ότι οι επαργυρες επαφές είχαν πιάσει λάσπη προφανώς απο το εργοστασιακο γρασσο που ήταν πολλά χρόνια μέσα σε συνδυασμό με τη σκόνη. Καθάρισμα καλό ένα βουρτσισμα και έτοιμος σαν καινούριος.

Μπράβο!
Καλή συνέχεια με τις μουσικές σου :-)

Ευχαριστώ πολυ να είσαι καλά. Τον απολαμβανω όσο μπορώ τώρα :guitarist: καθότι ήταν παροπλισμενος τα τελευταία 4 χρόνια.

να έχεις το νου σου και προσοχή σε βραχυκυκλώματα και ατσαλες κινίσεις ,, καίγονται για πλάκα τα τρανζίστορ και δεν τα βρίσκεις ούτε στον αρη

να έχεις το νου σου και προσοχή σε βραχυκυκλώματα και ατσαλες κινίσεις ,, καίγονται για πλάκα τα τρανζίστορ και δεν τα βρίσκεις ούτε στον αρη

Ναι αυτό το ξέρω φίλε μου δυστυχώς. Παίζω με διπλοκαλωδιωση της eagle για αυτό το λόγο και γενικά είμαι προσεκτικός με τα μηχανήματα μου(ηλεκτρονικος γαρ). Όχι τίποτα άλλο δεν υπάρχει υποστήριξη όσο και αν εψαξα για service manual. Κάπου στο 2006 αυτός που έφτιαξε την εταιρία την έκλεισε και χάθηκαν τα ίχνη του απο τότε! Κρίμα πάντως.

Last edited:
Ναι αυτό το ξέρω φίλε μου δυστυχώς. Παίζω με διπλοκαλωδιωση της eagle για αυτό το λόγο και γενικά είμαι προσεκτικός με τα μηχανήματα μου(ηλεκτρονικος γαρ). Όχι τίποτα άλλο δεν υπάρχει υποστήριξη όσο και αν εψαξα για service manual. Κάπου στο 2006 αυτός που έφτιαξε την εταιρία την έκλεισε και χάθηκαν τα ίχνη του απο τότε! Κρίμα πάντως.

Εεεεεεε.......δεν την έκλεισε ακριβώς.
Ο Tony Relph (το re της rega) βγήκε στην σύνταξη.
Οπως και να έχει πάντως,απώλεια είναι.
Ο μικρός mf 120 είναι ακόμα στο ρακ μου και με περισσό θράσος τσακώνεται με τους υπόλοιπους...........:a0210:

Εεεεεεε.......δεν την έκλεισε ακριβώς.
Ο Tony Relph (το re της rega) βγήκε στην σύνταξη.
Οπως και να έχει πάντως,απώλεια είναι.
Ο μικρός mf 120 είναι ακόμα στο ρακ μου και με περισσό θράσος τσακώνεται με τους υπόλοιπους...........:a0210:

:a0210: