Καλησπέρα σας,
Επειδή πολύ σύντομα μπαίνω σε νέο σπίτι, ψάχνω για μία τηλεόραση LCD αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει σε κάποια. Εψαξα λίγο μέσα στο forum αλλά μάλλον μπερδευτηκα. Θα σας παραθέσω τις απαιτήσεις μου και αν κάποιος έχει κάποια πρόταση ή έχει ήδη κάποιο μοντέλο ας μου πει μια γνωμη.
Θέλω
42-47 ίντσες
Full HD
τουλάχιστον 3 HDMI
100Hz
YPbPr
Κάπου κοντά στα 1500-1700 (άνω όριο) ευρώ
Στα λιγότερα σημαντικά
PiP ή PaP
όσο το δυνατό χαμηλότερη κατανάλωση
Σύνδεση USB ή κάρτες
Οσο πιο λεπτή γίνεται αλλά δεν θα πεθάνουμε κι όλας.
Θα μπει σε τοίχο περίπου 3 μέτρα απόσταση από τον καναπέπου.
Δεν με ενδιαφέρει τόσο το ambilight της Philips.
Εγώ ψάχνοντας βρήκα σε Philips 42PFL7433D/12 (αλλά δεν την πουλάει κανείς) ίσως να πάρω και την 47 αντίστοιχη.
σε Sony KDL-46V4000 αλλά όλοι λένε για την KDL-40W4000 καλά λόγια.
Η Scarlet της LG δεν μου αρέσει γιατί έχει μεγάλο πλαίσιο από κάτω και θέλω να βάλω sound bar. (μη το συζητήσουμε αυτό εδώ)
Καμια ιδέα;
Επειδή πολύ σύντομα μπαίνω σε νέο σπίτι, ψάχνω για μία τηλεόραση LCD αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει σε κάποια. Εψαξα λίγο μέσα στο forum αλλά μάλλον μπερδευτηκα. Θα σας παραθέσω τις απαιτήσεις μου και αν κάποιος έχει κάποια πρόταση ή έχει ήδη κάποιο μοντέλο ας μου πει μια γνωμη.
Θέλω
42-47 ίντσες
Full HD
τουλάχιστον 3 HDMI
100Hz
YPbPr
Κάπου κοντά στα 1500-1700 (άνω όριο) ευρώ
Στα λιγότερα σημαντικά
PiP ή PaP
όσο το δυνατό χαμηλότερη κατανάλωση
Σύνδεση USB ή κάρτες
Οσο πιο λεπτή γίνεται αλλά δεν θα πεθάνουμε κι όλας.
Θα μπει σε τοίχο περίπου 3 μέτρα απόσταση από τον καναπέπου.
Δεν με ενδιαφέρει τόσο το ambilight της Philips.
Εγώ ψάχνοντας βρήκα σε Philips 42PFL7433D/12 (αλλά δεν την πουλάει κανείς) ίσως να πάρω και την 47 αντίστοιχη.
σε Sony KDL-46V4000 αλλά όλοι λένε για την KDL-40W4000 καλά λόγια.
Η Scarlet της LG δεν μου αρέσει γιατί έχει μεγάλο πλαίσιο από κάτω και θέλω να βάλω sound bar. (μη το συζητήσουμε αυτό εδώ)
Καμια ιδέα;