Βοηθεια για την σωστη επιλογη!! LED Vs PLASMA

Ρε παιδες και κατι αλλο! Ενταξει η vt20 καλυτερη τηλεοραση της χρονιας, τελεια σε ΗD BR υλικο ,αλλα σε ποδοσφαιρικο υλικο,ψηφιακα καναλια.. θα δειχνει τουλαχιστον "ισαξια" με μια 32 crt που εχω ή θα πεσει πολυ "παντοφλα"?

Στα δικα μου ματια ακομη και σε αναλογικα καναλια οι CRT εχουν ξεπεραστει ακομη και απο την Panasonic 42S20 η την LG 42PJ550 των 430 ευρω.

Επειδη μιλαμε για 50" κραταω μια μικρη επιφυλλαξη γιατι φαινονται πιο πολυ οι ατελειες.

Για εμενα δηλαδη και παλι την πλασμα θα διαλεγα (και μαλιστα την V20 αφου το υπαρχον 3D με αφηνει αδιαφορο) αλλα δεν ξερω εσενα πως θα σου φανει.

Στα δικα μου ματια ακομη και σε αναλογικα καναλια οι CRT εχουν ξεπεραστει ακομη και απο την Panasonic 42S20 η την LG 42PJ550 των 430 ευρω.

Επειδη μιλαμε για 50" κραταω μια μικρη επιφυλλαξη γιατι φαινονται πιο πολυ οι ατελειες.

Για εμενα δηλαδη και παλι την πλασμα θα διαλεγα (και μαλιστα την V20 αφου το υπαρχον 3D με αφηνει αδιαφορο) αλλα δεν ξερω εσενα πως θα σου φανει.

Σκεφτομαι για την 46αρα Yperion!!

Επανερχομαι για τελευταια φορα (ετσι πιστευω τουλαχιστον) πριν την αγορα της νεας μου Tv.Εκανα καποιες διαρυθμισεις στο χωρο μου και ειμαι ετοιμος για τοποθετηση 50´αμεσα μιας και διαβαζοντας σε σημερινο αρθρο του fullhd.gr τα νεα μοντελα της panasonic θα ερθουν απο Μαιο+ οποτε καλο καλοκαιρι!
Κατεληξα σε 50V20 ή 50VT20 και ρωτω! Εκτος του 3d εχουν αλλη διαφορα οι 2tv? Σε 2d θεαση υπερτερει καποια?

Σαν κάτοχος της 50'' VT20EA σου λέω ότι υπερτερεί το πολύ...10 % σε θέαση 2D η VT20 , κυρίως σε φωτεινότητα αν την βάλεις στο dynamic για σαλόνι με φώτα και..θεωρητικά πάντα..... είναι λίγο πιο γρήγορη σε κίνηση κτλ λόγω απαιτήσεων του 3D

Δεν ισχυει αυτο. Ειναι οπως τα ειπα παραπανω...

However, with all that said, the V20 equals its big brother in the 2D TV picture stakes.

http://www.avforums.com/review/Panasonic-V20-TX-P50V20B-50V20-HDTV-Plasma-Review.html

Οι 2D δυνατοτητες ειναι ακριβως οι ιδιες γιατι οι δυο τηλεορασεις μοιραζονται το πανελ. Λειπουν ομως τα κυκλωματα οδηγησης για 3D.

Χαιρετω τη παρεα.

Πραγματικα αδυνατω να αντιληφθω το διλημμα μεταξυ lcd/led και plasma.
Και ερωτω, η οικονομικη διαφορα δεν σας απασχολει?
Γιατι εδω απολυονται ανθρωποι και καπως μου'ρχετε...
Γιατι αν δεν σας απασχολει στην πανω ακρη των εταιρειων θα παρετε μια σωστη τηλεοραση.Θεωρω δηλαδη πως οι πιο ακριβες lcd/led απο SONY-SAMSUNG-PHILIPS ειναι μια χαρα επιλογες.
Εδω ομως υπαρχουν plasma με τιμη στα 700 ευρω που δινουν εικονα που ονειρευονται lcd/led διπλασιας τιμης.
Γιαυτο λοιπον οποιος εχει διλημμα να λεει αρχικα αν το κοστος ειναι παραγοντας επιλογης.
Και τελος βρειτε τροπο να πατε στο σπιτι καποιου γνωστου σας που εχει plasma.
Να δειτε τηλεοπτικο σημα και μετα θα δουμε αν εχετε διλημμα.
(Για ζητηματα οπως 3d-εγω θελω να παιζω ολη μερα ps3-εγω βλεπω μονο blue ray-δεν παιρνω θεση γιατι δεν με αφορουν.)

Δεν ισχυει αυτο. Ειναι οπως τα ειπα παραπανω...

However, with all that said, the V20 equals its big brother in the 2D TV picture stakes.

http://www.avforums.com/review/Panasonic-V20-TX-P50V20B-50V20-HDTV-Plasma-Review.html

Οι 2D δυνατοτητες ειναι ακριβως οι ιδιες γιατι οι δυο τηλεορασεις μοιραζονται το πανελ. Λειπουν ομως τα κυκλωματα οδηγησης για 3D.

σίγουρο αυτό yperion??? γιατί σε test και των 2 στο ίδιο σαιτ (ψάχνω να το βρώ αλλά δεν το βρίσκω- νομίζω στο hdtvtest) αναφέρει ότι η vt20 έχει πιο γρήγορο φωσφορο λόγω 3d.

pdp_img4.gif

Aυτο εδω λες. Πιο γρηγορο απο G20, S20 κτλ. οχι απο V20.

Τελος παντων μην κολλάμε σε μαρκετινιστικα κολπα.

yperion thanks. στην περίπτωση αυτή δεν νομίζω να υπάρχει υποψήφιος αγοραστής που να έχει κόλλημα γιατί είναι και οι 2 τόσο τέλειες που το μόνο δίλλημα είναι to 3d or not to 3d.

παιδια, την βοηθεια σας και μια γνωμη θελω! ενδιαφερομαι για 50αρα σε ιντζες, για να βλεπω πολλα αθλητικα και αρκετες ταινιες. τιποτα αλλο! ουτε gaming, ουτε ps3, ουτε υπολογιστης. Καθαρα χρηση τηλεορασης. τι μου προτεινετε? Plasma ή lcd και καποιο συγκεκριμενο μοντελο?

Τηλεοραση=πλασμα
Μονιτορ=LCD/LED

Aν μπορεις να δωσεις λιγο πανω απο 1500 τοτε κοιτα αυτην...

http://www.skroutz.gr/s/267698/Panasonic-TX-P50V20E-50.html

Ειναι η καλυτερη 2D τηλεοραση του 2010.

ειχα δει και την 50VT20E...που ειναι 3D....Για την συγκεκριμενη τι λετε?
ειναι ιδια με την V20 με την προσθηκη του 3D?

Ναι αν σε ενδιαφερει το υπαρχον 3D.

Προς το παρον εγω το βρισκω αδιαφορο σαν εικονα και ενοχλητικο απο θεμα εργονομιας (βαρος γυαλιων , κουραση ματιων κτλ) και δεν θα το πληρωνα ουτε cent επιπλεον.

αν δεν σε ενδιαφέρει το 3d πάρε την v20. είναι ουσιαστικά η ίδια τηλεόραση. μόνο προσοχή γιατί και οι 2 πλέον είναι δυσεύρετες και κυκλοφορούν πολλά εκθεσιακά κομμάτια με μια μείωση τιμής 10% ή καθόλου μείωση τιμής. αν προβείς σε αγορά βεβαιώσου ότι είναι του κουτιού εκτός αν θέλεις να πάρεις μια εκθεσιακή πλάσμα με ολα τα ρίσκα που έχει αυτό.

αν δεν σε ενδιαφέρει το 3d πάρε την v20. είναι ουσιαστικά η ίδια τηλεόραση. μόνο προσοχή γιατί και οι 2 πλέον είναι δυσεύρετες και κυκλοφορούν πολλά εκθεσιακά κομμάτια με μια μείωση τιμής 10% ή καθόλου μείωση τιμής. αν προβείς σε αγορά βεβαιώσου ότι είναι του κουτιού εκτός αν θέλεις να πάρεις μια εκθεσιακή πλάσμα με ολα τα ρίσκα που έχει αυτό.

γιατι αυτο? εχουν καταργηθει και δεν βγαινουν σε στοκ πια? και αν ναι, πιος ειναι ο αντικαταστατης? με ενδιαφερει και 3D να ειναι,