δεν θα έπρεπε να δείχνει στον απέναντι τοίχο με το πάνω μέρος της εικόνας στο ύψος του φακού του προβολέα?
Εμένα ξεκινάει από τη μέση του ταβανιού και τελειώνει στη μέση του τοίχου
Ρε παιδιά, αυτή την ερώτηση την είχα ξανακάνει πριν από ένα μήνα, δεν μπορεί να μην μπορεί να απαντήσει κάποιος... Δεν ξέρω αν είναι έτσι όπως το περιγράφω επάνω ή αν 50% σημαίνει ότι η οθόνη μπορεί να μετακινηθεί κατά 50%, δηλαδή αν έχεις οθόνη 2 μέτρα μήκος να μπορείς να τη μετακινήσεις +- ένα μέτρο... Το πρώτο μου φαίνεται πιο λογικό, απλά διάβασα σε κάποια περιγραφή στο πλαίσιο ότι "Ο ΕΜP-TW1000 υποστηρίζει μετατόπιση της εικόνας (Lens-shift) κατά μια οθόνη κατακόρυφα και κατά μισή οθόνη οριζόντια" το οποίο στο φτωχό μου μυαλό σημαίνει το δεύτερο, δηλαδή ότι η απόσταση του προβολέα από την οθόνη δεν έχει σημασία... Μπορεί να μου το ξεκαθαρίσει κάποιος;Λοιπόν, 50% οριζόντιο lens shift σημαίνει ότι, αν ο προτζέκτορας είναι στα 4 μέτρα από τον τοίχο, μπορώ να μετακινήσω την εικόνα 2 μέτρα δεξιά ή αριστερά;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.