καλημέρα. θέλω να αγοράσω ενα Media Player. έχω βρει αυτό:WESTERN DIGITAL WDBPUF0000NBK WD TV MEDIA PLAYER (http://www.e-shop.gr/western-digital...r-p-PER.304769). με ενδιαφέρει μόνο να μπορεί να αναπαράγει τις περισσότερες μορφές αρχείων με ελληνικούς εξωτερικούς υποτίτλους από σκληρό δίσκο ή από usb φλασακι και μόνο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το online streaming. έχω όμως διαβάσει αρκετές άσχημες κριτικές από διαφόρους στο το skrutz. παραθέτω μερικές παρακάτω:
Κολλάει και διακόπτει την προβολή της ταινίας για λίγα δευτερόλεπτα πότε μια και δυο φορές κατά την διάρκεια της προβολής και πότε συχνότερα.
Οι σκληροί δίσκοι ό,τι και να 'ναι και με δική τους τροφοδοσία 2,5 ή 3,5 ιντσών, κολλάνε μετά από λίγο πάντα και μπλοκάρει όλο το player.
Πολλές φορές χρειάζεται Restart ξανά και ξανά γιατί δεν παίζει κανένα αρχείο.
Το WiFi ειναι προκαθορισμένο στο να μην κλείνει ποτέ.
Μερικές φορές αναφέρει ότι δεν μπορεί να παίξει αυτόν τον τύπο video και αναγκάζομαι να το ξανά προγραμματίσω.
οι υπότιτλοι παίζουν μια χαρα απλά θέλει να είναι ξεκλειδωμένοι όταν περαστούν απο το pc στον σκληρό δίσκο.
υπότιτλοι (ελληνικοί) που σε άλλο media player έπαιζαν κανονικά εδώ τους βγάζει κινέζικα
ισχύουν όλα αυτά στην αναπαραγωγή από εξωτερικό σκληρό δίσκο συνδεδεμένο στη usb θήρα ή αφορούν αναπαραγωγή από online streaming?
θα έχω κανένα πρόβλημα για την δουλειά που τον θέλω??
Κολλάει και διακόπτει την προβολή της ταινίας για λίγα δευτερόλεπτα πότε μια και δυο φορές κατά την διάρκεια της προβολής και πότε συχνότερα.
Οι σκληροί δίσκοι ό,τι και να 'ναι και με δική τους τροφοδοσία 2,5 ή 3,5 ιντσών, κολλάνε μετά από λίγο πάντα και μπλοκάρει όλο το player.
Πολλές φορές χρειάζεται Restart ξανά και ξανά γιατί δεν παίζει κανένα αρχείο.
Το WiFi ειναι προκαθορισμένο στο να μην κλείνει ποτέ.
Μερικές φορές αναφέρει ότι δεν μπορεί να παίξει αυτόν τον τύπο video και αναγκάζομαι να το ξανά προγραμματίσω.
οι υπότιτλοι παίζουν μια χαρα απλά θέλει να είναι ξεκλειδωμένοι όταν περαστούν απο το pc στον σκληρό δίσκο.
υπότιτλοι (ελληνικοί) που σε άλλο media player έπαιζαν κανονικά εδώ τους βγάζει κινέζικα
ισχύουν όλα αυτά στην αναπαραγωγή από εξωτερικό σκληρό δίσκο συνδεδεμένο στη usb θήρα ή αφορούν αναπαραγωγή από online streaming?
θα έχω κανένα πρόβλημα για την δουλειά που τον θέλω??