Δεν μίλησα εγώ μια μπουμάρισμα, αλλά "μπουμπούνισμα", δηλαδή υψηλή ένταση. Προφανώς ο φίλος μας γουστάρει που και που να ενημερώνει τη γειτονία για την παρουσία του...:music-smiley-005:Όσο για το μπουμάρισμα που λες ...
.............
Μπορείτε να μου εξηγήσετε για ποιό λόγο να μην αποδίδει το όλο σύστημα σε ένα μικρό δωμάτιο 4χ4 ? Ποιά η διαφορά δηλαδή άν τα είχα όλα στημένα στο σαλόνι. ?
Να κάνω μόνο μια επισήμανση εδώ
Δεν μίλησα εγώ μια μπουμάρισμα, αλλά "μπουμπούνισμα", δηλαδή υψηλή ένταση. Προφανώς ο φίλος μας γουστάρει που και που να ενημερώνει τη γειτονία για την παρουσία του...:music-smiley-005:
Α ξέχασα να προσθέσω πως επίσης θα αναγκαστώ να ντύσω και το δωμάτιο με μιά καλή ηχομόνοση.. για να είμαι καλυμένος και απο αυτό το θέμα!
Μπορείτε να μου εξηγήσετε για ποιό λόγο να μην αποδίδει το όλο σύστημα σε ένα μικρό δωμάτιο 4χ4 ? Ποιά η διαφορά δηλαδή άν τα είχα όλα στημένα στο σαλόνι. ?
Καλησπέρα και πάλι! Κάποιος φίλος μου πρότεινε να πάρω μιά και μιά μίά ολοκληρωμένη κονσόλα ώστε να καλύψω και την απόδοση που θέλω και αργότερα να μπορώ να συνδέσω και δυό τρείς συσκευές παραπάνω άν χρειατεί..
Η Κονσόλα που μου προτείνει είναι η εξής..
http://www.artsound.gr/catalog/product_info.php?products_id=8169
Ρίξτε μια ματιά παρακαλώ και πείτε μου τη γνώμη σας!
Ευχαριστώ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.