Βοήθεια γοα αγορά 32άρας!

taz_dev

New member
26 December 2007
7
θελω να αγοράσω μια 32άρα γιατί μεγαλύτερη στο συγκκριμένο δωμάτιο δεν παίζει! καμιά πρόταση?? σκεφτομαι πιο πολυ για samsung kai lg! Full HD δεν νομιζω οτι χρειάζεται για 32". Ευχαριστώ

Πόσα χρήματα είσαι διατεθειμένος να δώσεις και για τι είδους χρήση προορίζεται ?

Η συγκεκριμένη Philips που ειπώθηκε σε άλλο νήμα δείχνει καλή all-around επιλογή και με λογική τιμή:

http://www.consumer.philips.com/consumer/el/gr/consumer/cc/_productid_32PFL7403D_12_GR_CONSUMER/32PFL7403D-12

http://www.skroutz.gr/s/42342/Philips-32PFL7403D-32%22.html?keyphrase=32pfl7403

Last edited:
To Budget είναι γυρω στα 700. Η χρήση για τα παντα (T.V dvd PS3). Γενικά με τη Philips δεν τα πάω πολύ καλά! Από ότι έχω δει μέχρι τωρα σκεφτομαι πιο πολύ τις:
SAMSUNG LE32R86B
LG 32LB75
Τι προτείνετε??

Last edited:
Αν πας για την LG. Σου προτείνω να κοιτάξεις τις καινούργιες LG3000 και 5000.

Εγώ σήμερα παρέλαβα μια 32 LG3000 για την κρεβατοκάμαρα.

Κι εγώ στο ψάξιμο είμαι για μιά τέτοια TV με αυτά περίπου τα χρήματα. Θα σου έλεγα να κοιτάξεις επίσης και τις εξής:
1. Philips 32PFL7962D - 780 euro
2. Sharp Aquos LC32D44EBK - 700 euro
3. LG 32LG3000
Δυστυχώς δεν τις έχω δει και τις τρείς μαζί αλλά σε διαφορετικά καταστήματα (τρεχάτε ποδαράκια μου!). Αν έχετε οι υπόλοιποι πολύ πιο εμπειροι από εμένα (είμαι λίγο άσχετος) κάποια αντίρηση (προβλήματα με service, προβληματικά μοντέλα, κάποιες γνωστές σε όλους (εκτός από εμάς) αδυναμίες σε εικόνα κυρίως) παρακαλώ να τις πείτε για να μην χτυπάμε το κεφάλι μας μετά. (Μήπως ζητάμε πολλά με 700 ευρώ;!). Και τέλος από τις 2 LG ελαφρώς καλύτερη μου φάνηκε η LG3000. (Sorry για το μέγεθος της απάντησης)

πρωτες εντυπωσεις απο την lg joebar?? γιατι και εγω ειμαι ακομη στο ψαξιμο για 32αρα...

πρωτες εντυπωσεις απο την lg joebar?? γιατι και εγω ειμαι ακομη στο ψαξιμο για 32αρα...
Βρήκες τον λάθος άνθρωπο να σου πει εντυπώσεις... :p

Είμαι πάνω σε μετακόμιση και η τηλεόραση αναπάυεται στο κουτί της ακόμα... :sleepey:

Μήπωσ ξέρει κάποιος αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ των lg 32lb75 και lb76? Στα χαρακτηριστικά φαίνονται ίδιες! Μήπως είναι το ίδιο μοντέλο με άλλο όνομα και καμία μικρή διαφορά όπως π.χ στο χρώμα??