ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕ Η LG 42PC3R

Αλλά θέλω να ρωτήσω γιατί αφού τα λογισμικά που ελέγχονται απο το μενού
είναι τοσο επικίνδυνο να ´´πειράζονται´´γιατί να μην κλειδόνονται απο την κατασκευάστρια εταιρία και να μπαίνει σε αυτό μόνο οειδικός με το ειδικό του τηλεχειριστήριο.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΝΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Μα το service menu είναι κλειδωμένο. Πουθενά στο εγχειρίδιο χρήσης δεν σου αναφέρει την ύπαρξή του, πόσο μάλλον τον τρόπο να μπεις σε αυτό. Το ότι εσύ έκανες κάποιες ενέργειες (έστω και απλό ψάξιμο σε ένα forum) και ανακάλυψες τον τρόπο με τον οποίο θα έχεις πρόσβαση σε αυτό, παρά τις προειδοποιήσεις που κυκλοφορούν και σε προτρέπουν να μην πειράξεις τίποτα, δεν μπορεί να χρεωθεί στην κατασκευάστρια εταιρία.

Ακόμα και να χρειαζόταν ένα ειδικό τηλεκοντρόλ για να μπείς στο service menu, αυτό παρακάμπτεται εύκολα με ένα φτηνό (μέχρι 15) τηλεκοντρόλ. Άρα το λάθος εξαρχής είναι δικό σου γιατί πρώτον προσπάθησες να πειράξεις κάτι το οποίο δεν ξέρεις τι ακριβώς κάνει και δεύτερον δεν είχες (και γνώριζες ότι δεν είχες) πρόσβαση σε αυτό.

Φιλικά,
Αντρέας

Ρε παιδια, ο άνθρωπος έχει να μπει εδω ένα μήνα...

1ον γράφτηκε για να ρωτήσει
2ον λέτε ακόμα να την έχει κλειδωμένη την LG του?!?!?!

τι το σκάβετε το thread !?

Φιλε Αχιλλέα, υπάρχει και η αναζήτηση...Οι συμβουλές φυσικα και ειναι ευπρόσδεκτες αλλα στο παρόν thread πάνε χαραμι!

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά κάτι είδα σε ένα από τα μενού και θέλω κάποιος να μου το εξηγήσει. Στη φωτό Νο2 μέσα στις ρυθμίσεις έχει κάτω και προς το τέλος μία επιλογή «FAN CONTROL». Αυτό εχει να κάνει με το πόσο γρήγορα δουλεύει ο ανεμιστήρας; Γιατί αν είναι έτσι, πιθανότατα να υπάρχει λύση στο θέμα με την υπερφόρτωση φωσφόρου, μιας και το κάνει -σύμφωνα με δικές μου παρατηρήσεις- όταν η τηλεόραση είναι σε αρκετά ζεστό χώρο (χειμώνα με δροσούλα στο δωμάτιο δεν το κάνει ποτέ, τα προβλήματα ουσιαστικά αρχίζουν από άνοιξη και μετά... φαντάζομαι λόγω ζέστης).