Βοήθεια λόγω μετακόμισης

silvervts

New member
31 August 2010
6
Κομοτηνή
Καλησπέρα σας

Είμαι ο Γιώργος από την μακρινή Κομοτηνή. Εχω ενα Home Theater Pioneer HTS - C6002 με ενισχυτή τον Pioneer VSX 820. Όταν τα αγόρασα (500 ευρώ απο μαγαζι που ξεπουλούσε) ο καταστηματάρχη μου έδωσε δώρο και ενα καλωδιο Master Cable Superflat mini για να συνδέσω τα ηχεία. Στο σπίτι που έμενα τότε μου επαρκουσε το μήκος του καλωδίου για τη σύνδεση των ηχείων. Τωρα ομως που μετακομισα σε μεγαλυτερο σπίτι αρχίζει το πρόβλημα...
Το σαλόνι ειναι γυρω στα 35m[SUP]2[/SUP] και για να συνδέσω τα πισω ηχεία χρειάζομαι 1x15m και 1x20m καλώδια.
Έψαξα στο internet μήπως μπορέσω να βρώ κάποιο τρόπο για να τα συνδέσω ασύρματα αλλά τζίφος, οπότε καταληγω στη λύση των καλωδίων.

Μπορείτε να μου προτείνεται κάποιο καλώδιο για τέτοια απόσταση και κάτι που θα πρέπει να προσέξω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη όποια βοήθεια και λύση θα μου προτείνεται και συγχωρέστεμαι, αλλά έχω μπερδευτεί με όλα όσα προσπάθησα να διαβάσω για να λύσω το πρόβλημα μόνος μου.
και πάλι
Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω.

Re: ΒΟΗΘΕΙΑ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ

Καλησπέρα! Δε μπορώ να βρώ τι καλώδιο έχει απο τη μάνα του και το Monster είναι πλακέ για να υπολογίσω πάχος. Πιστεύω ενα Supra 1,6mm ή 2,5mm είναι μια καλή λύση. Γύρω στα 2 /μ.

Χμμ..ναι,το είδα και χτες που κοιτούσα τα χαρακτηριστικά του καλωδίου αλλά είναι πλακέ οπότε σε μπορώ να καταλάβω περίπου το πάχος του καλωδίου. Αν δεις απο κοντά 1,6mm και 2,5mm θα καταλάβεις ποιό σου κάνει, λογικά με το 2,5 είσαι οκ. Δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα που να μπορείς να βρείς;