ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ACRONIS TRUE IMAGE....!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,175
ΑΘΗΝΑ
χτυπησαν τα windows xp 64 bit με μηνυμα σφαλματος "this application has failed to start because the application configuration is incorrect..".
το pc ανοιγει κανονικα,αλλα δεν τρεχουν οι περισσοτερες εφαρμογες.επισης δεν ανοιγει το kaspersky(αυτο με ψυλιαζει..)και παροτι του εκανα απεγκατασταση,ουσιαστικα υπαρχει ακομα....
δεν μπορω να κανω εγκατασταση καμια εφαρμογη.
του εκανα restore σε 2 πρηγουμενες ημερομηνιες,εγιναν με επιτυχια,αλλα δυστηχως το προβλημα παρεμεινε.
το μονο που μου εμεινε,ειναι το acronis,στο οποιο εχω παρει ενα fullbackup(.tib).
εκανα boot μεσω usb,μπηκα σε περιβαλλον acronis,βρηκα το tib και εκανα Open.
δυστηχως μου βγαζει μηνυμα σφαλματος και δεν μπορω να το επαναφερω.
μετεφερα το backup στον διπλα υπολογιστη,το ανοιξα με το acronis μεσω windows,αλλα παλι σφαλμα.
εχουμε λυση?

acronis.jpg

Δημήτρη σε 100αδες φορές που έχω χρησιμοποιήσει το acronis αυτό το μήνυμα δε το έχω ξανά δει.
Μήπως ο δίσκος είχε πραγματικό πρόβλημα bad blocks ή κάτι ?
Την αντιγραφή δοκίμασε να την κάνεις –* βγάζοντας το δίσκο και πηγαίνοντας τον σε άλλο υπολογιστή *– για να μας φύγει κάθε υποψία για το ίδιο το μηχάνημα το hardware / controllers / ram etc.

Δημήτρη σε 100αδες φορές που έχω χρησιμοποιήσει το acronis αυτό το μήνυμα δε το έχω ξανά δει.
Μήπως ο δίσκος είχε πραγματικό πρόβλημα bad blocks ή κάτι ?
Την αντιγραφή δοκίμασε να την κάνεις –* βγάζοντας το δίσκο και πηγαίνοντας τον σε άλλο υπολογιστή *– για να μας φύγει κάθε υποψία για το ίδιο το μηχάνημα το hardware / controllers / ram etc.

τα 2 pc ειναι σε τοπικο δικτυο,οπου εχω εναν φακελο που τον κανω share(απο το pc που δουλευει).
εκανα copy/paste το αρχειο tib σε αυτον τον φακελο και το ανοιξα με και με το acronis που το εχω εγκατεστημενο.
το ιδιο μηνυμα παιρνω και απο το Pc που εκανα boot μεσω usb.

Να σου πω την αλήθεια – το ξέρω ότι είναι σχεδόν απέλπιδα προσπάθεια - Αλλά θα το έκανα
Έχω δει ανεξήγητα corruptions από controller / ram / malware
Για αυτό πρότεινα ακόμα και την αντιγραφή να τη δοκιμάσεις σε άλλο pc
Κατά τα αλλά ευελπιστώ να είναι απλά κάποιο μικρό περαστικό πρόβλημα του ίδιου του software acronis

Να σου πω την αλήθεια – το ξέρω ότι είναι σχεδόν απέλπιδα προσπάθεια - Αλλά θα το έκανα
Έχω δει ανεξήγητα corruptions από controller / ram / malware
Για αυτό πρότεινα ακόμα και την αντιγραφή να τη δοκιμάσεις σε άλλο pc
Κατά τα αλλά ευελπιστώ να είναι απλά κάποιο μικρό περαστικό πρόβλημα του ίδιου του software acronis

αμ δεν το βλεπω..
και οχι τιποτε αλλο,αλλα το pc ειναι σε χωρο εργασιας και εχει παπαδες απανω του.
θα το ψαξω καλυτερα και θα ενημερωσω.
thx