χτυπησαν τα windows xp 64 bit με μηνυμα σφαλματος "this application has failed to start because the application configuration is incorrect..".
το pc ανοιγει κανονικα,αλλα δεν τρεχουν οι περισσοτερες εφαρμογες.επισης δεν ανοιγει το kaspersky(αυτο με ψυλιαζει..)και παροτι του εκανα απεγκατασταση,ουσιαστικα υπαρχει ακομα....
δεν μπορω να κανω εγκατασταση καμια εφαρμογη.
του εκανα restore σε 2 πρηγουμενες ημερομηνιες,εγιναν με επιτυχια,αλλα δυστηχως το προβλημα παρεμεινε.
το μονο που μου εμεινε,ειναι το acronis,στο οποιο εχω παρει ενα fullbackup(.tib).
εκανα boot μεσω usb,μπηκα σε περιβαλλον acronis,βρηκα το tib και εκανα Open.
δυστηχως μου βγαζει μηνυμα σφαλματος και δεν μπορω να το επαναφερω.
μετεφερα το backup στον διπλα υπολογιστη,το ανοιξα με το acronis μεσω windows,αλλα παλι σφαλμα.
εχουμε λυση?

το pc ανοιγει κανονικα,αλλα δεν τρεχουν οι περισσοτερες εφαρμογες.επισης δεν ανοιγει το kaspersky(αυτο με ψυλιαζει..)και παροτι του εκανα απεγκατασταση,ουσιαστικα υπαρχει ακομα....
δεν μπορω να κανω εγκατασταση καμια εφαρμογη.
του εκανα restore σε 2 πρηγουμενες ημερομηνιες,εγιναν με επιτυχια,αλλα δυστηχως το προβλημα παρεμεινε.
το μονο που μου εμεινε,ειναι το acronis,στο οποιο εχω παρει ενα fullbackup(.tib).
εκανα boot μεσω usb,μπηκα σε περιβαλλον acronis,βρηκα το tib και εκανα Open.
δυστηχως μου βγαζει μηνυμα σφαλματος και δεν μπορω να το επαναφερω.
μετεφερα το backup στον διπλα υπολογιστη,το ανοιξα με το acronis μεσω windows,αλλα παλι σφαλμα.
εχουμε λυση?