Βοηθεια με ασυρματο (ASUS WL-167G)

tradenik

New member
12 July 2009
12
καλησπερα προσπαθω να συνδεσω ασυρματα τον 800 με gemini 5.1 και το ASUS WL-167G αλλα τζιφος.εχω διαβασει για το gemini 3.80 αλλα δεν υπαρχει το blue panel του Gemini/Extras/Kernel Modules στο 5.1. καμια ιδεα

Απάντηση: Re: Βοηθεια με ασυρματο (ASUS WL-167G)

καλημερα δεν υπαρχει η επιλογη για wlan ενω στις πληροφοριες υπαρχει στα usb

Μετά την ενεργοποίηση των kernel modules έκανες reboot του δέκτη;

Εάν ναι, συνδέσου με telnet στο δέκτη και με την εντολή ifconfig -a δες αν αναφέρεται εκεί το wireless network interface.

το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να ενεργοποιησω τους kernel modules δεν υπαρχει επιλογη blue panel του Gemini/Extras

Απάντηση: Re: Βοηθεια με ασυρματο (ASUS WL-167G)

το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να ενεργοποιησω τους kernel modules δεν υπαρχει επιλογη blue panel του Gemini/Extras

Χμμμ...
Επειδή έχω καιρό να το δω, ίσως πλέον να μην υπάρχει το σχετικό panel και να διαχειρίζεται μόνο του το Gemini τις wireless συσκευές.

Σε αυτή την περίπτωση, ένα reboot με το stick στη θύρα usb είναι αρκετό αρκεί βέβαια αυτό να έχει υποστηριζόμενο chipset...

Προσοχή... Reboot όλου του δέκτη, όχι μόνο του Enigma2...

εχω ψαξει στο φορουμ αλλα ειναι για το gemini 3.80 και εντολη για το blue panel του Gemini/Extras/Kernel Modules δεν υπαρχει. εαν μπορεις να βοηθ παρακαλω

εχω κανει reboot κανονικο. στις πληροφοριες μεσα στο μενου το βλεπει κανονικα αλλα στο network δεν υπαρχει επιλογη wlan

Re: Απάντηση: Re: Βοηθεια με ασυρματο (ASUS WL-167G)

με τελνετ δεν το βλεπει μονο την eth0 βλεπει