ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ BENQ W1000

filipposd

New member
4 April 2008
72
Λαγονησι
Πηρα χθες τον Benq w1000 και αποφασισα σημερα να τον εγκαταστησω. Ολα πηγαν μια χαρα εκτος απο κατι που με στεναχωρησε. Η εικονα τρεμει ελαχιστα δεξια αριστερα. Βοηθηστε με γιατι θα τρελλαθω και εχω στεναχωρηθεί παρα πολυ. Ειναι κάποια ρυθμιση η κατι αλλο φταίει;:huh2:

οταν βγαζω το καλωδιο HDMI και ειμαι στο μενου σταματαει να τρεμει η εικονα. μηπως φταιει το καλωδιο HDMI; το πηρα απο Γερμανια Hivilux μετα απο συμβουλη απο το forum. κάποια αλλη σκεψη που μου περασε ειναι μηπως φταει που το εχω περασει σε καναλι μαζι με καλωδιο ρευματος.

δωστε μου μια χειρα βοηθειας

Αν μπορείς δοκίμασέ τον με κάποιο πιο κοντό καλώδιο HDMI, μετακινώντας την πηγή σου όσο πιο κοντά του γίνεται.

Λοιπον εκανα πολλες δοκιμές. Καταρχήν εδωσα ρευμα στον προτζέκτορα και στον ενισχυτη απο αλλες πρίζες ωστε να μην επηρεαζει το HDMI καλωδιο. Καμία ιδιαίτερη αλλαγή στην εικόνα.
Σύνδεσα παλι τα ρευματα οπως πριν και αφαίρεσα τελείως το καλωδιο HDMI. Το φαινόμενο εξαφανίστηκε. Πρέπει το καλώδιο της Hivilux να εχει πρόβλημα γιατι ειτε υπάρχει κοντα του καλωδιο ρευματος ειτε οχι συμπεριφέρεται ακριβώς το ιδιο.

μακάρι να είναι αυτό...θα πάρεις μεγάλη χαρά όταν το σιγουρέψεις και το φτιάξεις!

Αν και δεν ανέφερες μήκος καλωδίου, μπορείς με 25 να αγοράσεις ένα 10μετρο HDMI από καταστήματα ηλεκτρονικών και να κάνεις την δοκιμή σου.

Από αυτά που γράφεις, μάλλον δεν έχει πρόβλημα ο προβολέας. Τέλος, υπάρχει γενικός κανόνας πως δεν περνάμε από το ίδιο κανάλι, καλώδια σήματος και ρεύματος.

μακάρι να είναι αυτό...θα πάρεις μεγάλη χαρά όταν το σιγουρέψεις και το φτιάξεις!

εχεις υποψη σου οτι μπορει να φταιει κατι αλλο;;;

Το εβαλα δουλευει αλλα ενα μικρο ανεπαισθητο τρεμουλο απο πολυ κοντα (κολλημένος στον τοιχο) υπάρχει.

Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ BENQ W1000

Αν και δεν ανέφερες μήκος καλωδίου, μπορείς με 25 να αγοράσεις ένα 10μετρο HDMI από καταστήματα ηλεκτρονικών και να κάνεις την δοκιμή σου.

Από αυτά που γράφεις, μάλλον δεν έχει πρόβλημα ο προβολέας. Τέλος, υπάρχει γενικός κανόνας πως δεν περνάμε από το ίδιο κανάλι, καλώδια σήματος και ρεύματος.

Το καλώδιο είναι 15 μέτρα απο Γερμανια Hivilux. Συγγνωμη αλλα δεν το ηξερα. Καινούριος στο άθλημα.