βοηθεια με DM800 (κλωνο)

fornaou

New member
2 October 2010
9
Παιδια καλησπερα.
Χρειαζομαι μια βοηθεια με τον νεο DM800 που πηρα.
Οταν τον πηρα και τον συνδεσα, εγραφε οτι ειχε bootloader 76. Θελοντας να βαλω καποιο αλλο image, κατεβασα το newenigma2 #76 για να το περασω.
Μολις τελειωσε το φλασαρισμα μου εβγαλε "ca not found".
Μετα απο πολυ ψαξιμο καταφερα και ξαναμπηκα στο webinterface του δεκτη και εκει τωρα γραφει τα εξης :

Information Product Name ???
Booloader version Dreambox Second Stage Loader BUILD #59, built 20080509
Flash Size 64 MB
Production Date (YYYY/MM/DD) N/A mID ?
Serial Number ? MAC Address ? Printed Serial Number ?

τι γινεται ? εχω #59 ? και τωρα θα πρεπει να βρω image με #59 η μπορω να κανω αναβαθμιση ?

οριστε και ενα screenshoot

screenshoot.png

υπαρχει bootloader 59 ?
και γιατι οι αλλες πληροφοριες εχουν ερωτηματικο ?

Είσαι σίγουρος ότι έχεις sim 2.01;
Μπορείς να το ανοίξεις να δεις την sim?
Είχα πάθει το ίδιο... πέρναγα διάφορα images για sim 2.01 και bootloader 76 και όλα έβγαζαν CA not found.
Μέχρι που αποφάσισα να τον ανοίξω και είδα ότι είχε μέσα μια "e-star sim". Πέρασα ένα νεο image απο το site της e-star και μετά όλα καλά.
Στο τέλος βέβαια τον επέστρεψα επειδή για την sim αυτη υπάρχουν ελάχιστα image και πήρα άλλον με sim 2.01 για να έχω την ελευθερία να του περνάω ότι image θελω.

Είσαι σίγουρος ότι έχεις sim 2.01;
Μπορείς να το ανοίξεις να δεις την sim?
Είχα πάθει το ίδιο... πέρναγα διάφορα images για sim 2.01 και bootloader 76 και όλα έβγαζαν CA not found.
Μέχρι που αποφάσισα να τον ανοίξω και είδα ότι είχε μέσα μια "e-star sim". Πέρασα ένα νεο image απο το site της e-star και μετά όλα καλά.
Στο τέλος βέβαια τον επέστρεψα επειδή για την sim αυτη υπάρχουν ελάχιστα image και πήρα άλλον με sim 2.01 για να έχω την ελευθερία να του περνάω ότι image θελω.

φιλε μου ειχες δικιο.:a0210:
Ανοιξα το μηχανημα και ειχε ιδια sim με αυτη που λες. " e-star"
Αλλα τι bootloader εχω ? 59 ? και θα πρεπει να βρω image με 59 bootloader ?
Μπορω να αλλαξω μονο τη sim ?
Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα εχω μπερδευτει.:blink:

φιλε μου ειχες δικιο.:a0210:
Ανοιξα το μηχανημα και ειχε ιδια sim με αυτη που λες. " e-star"
Αλλα τι bootloader εχω ? 59 ? και θα πρεπει να βρω image με 59 bootloader ?
Μπορω να αλλαξω μονο τη sim ?
Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα εχω μπερδευτει.:blink:

Θα πας στο site της e-star και θα κατεβασεις τον δικο της Loader (estar-DreamUP_1_3_3_4) και οποιοδήποτε image σου αρέσει από αυτά που έχει.
Θα σε συμβουλευα να τον αλλάξεις και να πάρεις άλλον με sim 2.01.
Αλλιώς εξαρτάσαι απο την e-star για το εάν και πότε θα βγάλει νεο image.
Καλή επιτυχία.

To ίδιο πρόβλημα με το φίλο fornaou έχω πάθει κι εγώ φίλε vagkap.H sim αυτή είναι e-star αλλά είναι και 2.01.

Last edited:
H sim αυτη ειναι e-star MONO (και οχι 2.01) . Images απο αυτα που υπαρχουν για 2.01 στα διαφορα site ΔΕΝ δουλευουν (απ' οσο ξερω). Όσο και προσπαθησα να τα περασω δεν γινοταν τιποτα. Παιρνει μονο τα image που υπαρχουν στο site της e-star.

H sim αυτη ειναι e-star MONO (και οχι 2.01) . Images απο αυτα που υπαρχουν για 2.01 στα διαφορα site ΔΕΝ δουλευουν (απ' οσο ξερω). Όσο και προσπαθησα να τα περασω δεν γινοταν τιποτα. Παιρνει μονο τα image που υπαρχουν στο site της e-star.

Tου πέρασα κι απ'το site της e-star το gemini 2-510 και πάλι τα ίδια μου κάνει φίλε.Ένδειξη στην οθόνη error 01 &
NO CA FOUND.

Tου πέρασα κι απ'το site της e-star το gemini 2-510 και πάλι τα ίδια μου κάνει φίλε.Ένδειξη στην οθόνη error 01 &
NO CA FOUND.

Εάν είναι e-star sim και δεν περνάει τις αναβαμίσεις από το site τους... τι να πώ;
Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθήσω άλλο.

Εάν είναι e-star sim και δεν περνάει τις αναβαμίσεις από το site τους... τι να πώ;
Δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθήσω άλλο.

Σήμερα τους τον έστειλα πίσω για έλεγχο-αντικατάσταση.

εγω παντως κατεβασα το dream elite απο το site της e-star και δουλευει σφαιρα. Επικοινωνησα και με το καταστημα που το αγορασα και μου ειπαν οτι θα μου το αλλαξουν, απλα δεν εχουν τωρα με sim 2.01.

Ποια έκδοση του dream elite πέρασες;
Το πρόβλημα φίλε μου είναι στη sim και το ξέρουν, γι'αυτό και σου είπαν ότι θα στον αλλάξουν.

εγω παντως κατεβασα το dream elite απο το site της e-star και δουλευει σφαιρα. Επικοινωνησα και με το καταστημα που το αγορασα και μου ειπαν οτι θα μου το αλλαξουν, απλα δεν εχουν τωρα με sim 2.01.

Αγορασε φιλος μου ιδιο δεκτη με τον δικο σου.Στο site του μαγαζιου ελεγε bootloader 76 sim 2.01.Ετσι μολις τον παραλαβαμε καναμε οτι ακριβως θα εκαναν ολοι.Βαζαμε imgs που να πατανε με τα παραπανω.Παντα ομως ειχαμε προβλημα no ca error.Μετα απο 3 μερες τρελλας μαθαμε οτι υπαρχει και αλλη sim που λεγετε e-star sim.Και δεχεται μονο τα imgs που ειναι για αυτη την καρτα.Αλλα και εκει το ποιο καλο img που εκατσε καλα στο δεκτη ειναι το nabilo.
Αλλα το καταστημα που τον πουλαει εκανε την παγαποντια.Ελεγε sim 2.01 και οχι e-star sim1.Και το αλαξε και στο site του μετα τα μπινελικια που επεσαν.Τωρα ο φιλος μου ειναι στην αναμονη για αλαγη του δεκτη με την sim 2.01 οπως του υποσχεθηκε.Αν θελεις στειλε μου με pm το καταστημα που τον αγορασες.Μιλαμε για ελληνικο μαγαζι.

Αλλα να πω και ενα καλο για τον συγκεκριμενο δεκτη που ειναι made in Taiwan ..εχω την εντυπωση οτι ειναι κατασκευαστικα καλυτερος και πιο αθορυβος απο τους κινεζους κλωνους.

Αυτα για να γνωριζουν και οι φιλοι που σκεφτονται την αγορα κλωνου δεκτη HD800.

οταν η sim γραφει WT10 2491 τι καρτα ειναι?

Κατα πασα πιθανοτητα sim1.

Εδω εχει ολες τις sim φωτογραφιες...
Code:
http://www.8a8f8.com/ubbthreads.php/ubb/showflat/Number/20673/gonew/1/Sim_cards_Photos#UNREAD