βοήθεια με epson tw-700

yiannakas

AVClub Addicted Member
28 September 2006
1,716
Γειά σας
Πήγα να βγάλω το φίλτρο για να το καθαρίσω (πλένετε μήπως με σαπουνάδα) και μαζί βγήκε και μια κίτρινη ζελατίνα με μέγεθος επιφανείας ίδιο με το φίλτρο, αλλά δεν πρόσεξα που ακριβώς ήταν...
πηγαίνει μαζί με το φίλτρο?
δεν θα εμποδίζει όμως την ροή του αέρα?

ευχαριστώ

φίλοι, σύντροφοι, βοηθήστε με, δεν μπορώ να δω ταινία αν δεν μου απαντήσει κάποιος!!!

Στον δικό μου 600ρη δεν είχε κατι τετοιο....

Ετσι οπως το λες όμως μαλλον η ζελατινα δεν πρεπει να ειναι εκει... η ροη του αερα πρεπει να ειναι ευκολη, μια ζελατινα δεν διευκολύνει κατι τετοιο...

Μηπως ειναι κατι σαν αυτοκολλητο/προστατευτικο που επρεπε να ειχε αφαιρεθει?

δεν νομιζω πως θα πρεπε να αφαιρεθει εγω στον 700 δεν αφαιρεσα τπτ και δεν τον σηκωνω να δω γιατι τον εχω "ζυγισει" τελεια καθε ποτε πρεπει να τον καθαρισουμε? :ears:
Στον δικό μου 600ρη δεν είχε κατι τετοιο....

Ετσι οπως το λες όμως μαλλον η ζελατινα δεν πρεπει να ειναι εκει... η ροη του αερα πρεπει να ειναι ευκολη, μια ζελατινα δεν διευκολύνει κατι τετοιο...

Μηπως ειναι κατι σαν αυτοκολλητο/προστατευτικο που επρεπε να ειχε αφαιρεθει?

ναι φιλε συμφωνω η αλλη μιση ειναι το σωστο ζυγυσμα του προβολιου.καθε ποτε πρεπει να καθαριζουμε το φιλτρο?:guitarist:
Η καθαριότητα είναι μιση αρχοντιά.... :a0210:

ναι φιλε συμφωνω η αλλη μιση ειναι το σωστο ζυγυσμα του προβολιου.καθε ποτε πρεπει να καθαριζουμε το φιλτρο?:guitarist:
Γραφει μεσα το εγχειριδιο καθε ποτε πρεπει!
Αλλά ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια φορα το εξαμηνο πιστευω ειναι ο,τι πρεπει...-bye-
Αν ο χωρος σου εχει πολυ σκονη, τοτε πιο συχνα...

Γειά σας
Πήγα να βγάλω το φίλτρο για να το καθαρίσω (πλένετε μήπως με σαπουνάδα) και μαζί βγήκε και μια κίτρινη ζελατίνα με μέγεθος επιφανείας ίδιο με το φίλτρο, αλλά δεν πρόσεξα που ακριβώς ήταν...
πηγαίνει μαζί με το φίλτρο?
δεν θα εμποδίζει όμως την ροή του αέρα?

ευχαριστώ
Τη ζελατινα αυτη την κιτρινη ΔΕΝ την εχω ξαναακουσει ουτε κι εγω, μιας και δεν προλαβα να καθαρισω τον δικο μου Epson 700 ποτε... (τον πουλησα μονο με 80 ωρες χρηση)...

Αλλά καλό ειναι να ΜΗΝ τη βαλεις και να αφησεις το φιλτρο σκετο να αεριζεται πιο καλα...

Γραφει και το εγχειρίδιο, αλλα αναλόγως και το περιβαλλον. Εγώ το καθαρίζω καθε 200/300 ώρες (τον εχω σε τραπεζακι, οποτε δεν ειναι προβλημα το κεντραρισμα) και βλεπω ότι όντως το χρειαζεται το καθαρισματακι του... :2thumb22sup:

η ζελατίνα είναι κίτρινη και είναι ίδια επιφανείας με το φίλτρο. Α! έχει και 5 τρύπες...

Η ζελατίνα υπάρχει και στον δικό μου, κι έχει γίνει κίτρινη από το τσιγάρο (χεχε). Απ'ότι διάβασα σε ξένα forums είναι μάλλον αδιάφορο αν την αφήσεις ή όχι, κι επίσης πολλοί λένε ότι μπορεί να την ξεχνάνε από το εργοστάσιο.
Τώρα, εγώ στον δικό μου την έβγαλα τελείως και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

ευχαριστω φίλε μου, μάλλον εμποδίζει την ροή του αέρα, γιατι τώρα που την έβγαλα μου φαίνεται λιγότερο ζεστός ο αέρας που βγαίνει απο τον προβολέα.
Ίσως την ξεχνάνε απο το εργοστάσιο, γιατι σε έναν άλλον καινούριο, που κοίταξα, δεν υπήρχε.