βοηθεια με εξ. σκληρο δισκο

Haagenti

AVClub Fanatic
18 November 2006
17,339
Ministry Of Silly Walks
εχω στην κατοχη μου εναν WESTERN DIGITAL εξωτερικο δισκο τον οποιο
αγορασα περυσι και εχω χασει το τροφοδοτικο του...

βρηκα ενα τροφοδοτικο που ξεκιναει απο τα 3 volt και φτανει στα 12....

εχω την εντυπωση οτι δουλευει στα 12 volt μα αυτο που δεν γνωριζω ειναι
αν η πολικοτητα ειναι στο "συν" η στο "πλην....

το μοντελο ειναι το "wd25001032-001"

αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα ηταν καλα,,,μην το καψω το μηχανηματακι:a0210:

Απ' ότι βλέπω εδώ χρειάζεσαι τροφοδοτικό 12V/2A σταθεροποιημένο. Συνήθως την πολικότητα την γράφει στο τροφοδοτικό. Μιας και ο δίσκος φαίνεται να είναι ο γνωστός WD που κυκλοφορούσε πέρυσι, και έχω εδώ έναν τέτοιον 320άρη, βλέπω στο βύσμα το + να είναι το εσωτερικό του βύσματος (η τρύπα) και το - το εξωτερικό.

Απ' ότι βλέπω εδώ χρειάζεσαι τροφοδοτικό 12V/2A σταθεροποιημένο. Συνήθως την πολικότητα την γράφει στο τροφοδοτικό. Μιας και ο δίσκος φαίνεται να είναι ο γνωστός WD που κυκλοφορούσε πέρυσι, και έχω εδώ έναν τέτοιον 320άρη, βλέπω στο βύσμα το + να είναι το εσωτερικό του βύσματος (η τρύπα) και το - το εξωτερικό.

ναι μπηκα και εγω στο site μου μου εδειξες και το ειδα...

μαλλον την ιδια σειρα εχουμε μονο μου ο δικος μου ειναι στα 250 giga..

τι θα μου προτεινες δλδ...να γυρισω το τροφοδοτικο στο συν η στο πλην??

αλλα αφου η τρυπα ειναι το συν μαλλον στο πλην πρεπει να το βαλω...σωστα??

Καλύτερα να δεις στις οδηγίες χρήσης του τροφοδοτικού τι σημαίνει ο διακόπτης στο συν και τι στο πλην. Συνήθως υπάρχει και κάποιο σχηματάκι πάνω στο τροφοδοτικό που το εξηγεί.

Επίσης βεβαιώσου ότι είναι σταθεροποιημένο και βγάζει 2Α.

Καλύτερα να δεις στις οδηγίες χρήσης του τροφοδοτικού τι σημαίνει ο διακόπτης στο συν και τι στο πλην. Συνήθως υπάρχει και κάποιο σχηματάκι πάνω στο τροφοδοτικό που το εξηγεί.

Επίσης βεβαιώσου ότι είναι σταθεροποιημένο και βγάζει 2Α.

μαλλον εχω χασει και τις οδηγιες χρησης...

οπως και να χει Δημητρη ευχαριστω για τις απαντησεις