Βοήθεια με image....λιγο quick...

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Παιδιά έχω μπλέξει από το πρωί πείτε μου εάν μπορείτε λίγο γρήγορα ένα image που να δουλεύει με το stab γιατί θα τρελαθώ από το πρωί image εκτός που δοκίμασα δηλαδή και δεν δουλεύουν newnigma gemini nabilo oozoon,

Παιδιά έχω μπλέξει από το πρωί πείτε μου εάν μπορείτε λίγο γρήγορα ένα image που να δουλεύει με το stab γιατί θα τρελαθώ από το πρωί image εκτός που δοκίμασα δηλαδή και δεν δουλεύουν newnigma gemini nabilo oozoon,
Μπες στο φορουμ της ruDREAM δωσε 50 ευρωπουλακια αγορασε το image και κανε το μηχανημα σου multimedia player ,συμβατοτητα δεν ξερω αν εχει με το stab αλλα το image ειναι πολυ μπροστα σε ΟΛΑ και δεν κολαει πουθενα!

Λοιπόν παιδιά το βρήκα και είναι το newnigma του οποίου είμαι fun και οδηγεί το stab όπως κανένα άλλο image αλλά η έκδοση είναι παλιά και έτσι τα plug πρέπει να τα βάζετε manual...
Εδώ είναι το μόνο μέρος που μπόρεσα να βρώ το image όποιος άλλος το θέλει μπορεί να το κάνει ένα download...

http://www.dreamboxtool.com/Other-Images/Newnigma2-v2-6-for-DM800.html

Ας αλλάξουμε και τον τίτλο για να το ξαναβρεί όποιος πάθει κάτι ανάλογο στο μέλλον...

Παιδιά ξέρετε που μπορώ να βρω plugins για manual install στον δέκτη βρήκα στο site της newnigma μερικά αλλά επειδή είναι οι παλιές, οι καινούργιες εκδόσεις κ.τ.λ δεν μου δουλεύει το ποιο χρήσιμο απ' όλα το positioner setup....

HELP....!>!>!

Οσον αφορά το Rudream image infinity x, αν και το πλήρωσα, δεν το χρησιμοποιώ.
Είναι το μοναδικό image το οποίο το έχω κάνει flash > 6 φορές απο τα κολλήματα, οπότε και το παράτησα.

Απαπαπαπα εγώ είμαι της άποψης ότι το Linux είναι linux δηλαδή freee....

Για τα plugins τελικά ξέρει κανένας τίποτα...?