Βοηθεια με καναλι

anderm

Γενικός Διαχειριστής
Staff member
1 August 2009
10,843
Αθήνα...
Καλησπερα σας,μου αρεσουν παρα πολυ οι σειρες που εχει το fox,το αμερικανικο,υπαρχει ενα καναλι,global tv 14 που τα διχνει αυτα(ολα καινουρια)και μαλιστα σε hd αναλυση!Γνωριζει μηπως καποιος,σε ποιον δορυφορο ειναι αυτα τα καναλια και εαν θελουν συνδρομη;(στον αμερικανικο ειναι γελοια,3 ευρω τον μηνα περιπου!)αλλα απο οτι εχω ακουσει υπαρχει και fox στην ευρωπη,επισης θα εκτιμουσα πολυ εαν γνωριζετε εφοσον εχει συνδρομη απο που μπορω να προμηθευτω την καρτα και που να πληρονω!

Παλια και εγω βολευομουν απο τον Atlantic Bird 12,5*W, μεχρι που πριν λιγο καιρο σταματησαν να μεταδιδουν απο αυτην την συχνοτητα.
Οπως βλεπεις και στη φωτο.
Τωρα για free μπορεις να βολευεσαι απο τον Badr 26*E η' απο τον Nilesat 7*W και το FOX Series.

Attachments

• DSC00318.JPG
    DSC00318.JPG
    57.1 KB · Views: 21
αυτο ηταν υψιλης ευκρινιας;δεν με πειραζει να πληρονω και συνδρομη,εφοσον ειναι τοσο γελοια,απλα θελω να βλεπω καμια σειρα της προκοπης,και να ειναι και hd(οχι οτι η απλη δορυφορικη εικονα ειναι χαλια...)

Oχι δεν ηταν.Ουτε τα αλλα που σου λεω ειναι.
Αν το θες HD πρεπει να πληρωσεις την συνδρομη του TV CABO (Hispasat 30*W).
Υπαρχει και ΗD μονο του αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει τροπος για συνδρομη.Ειναι σε κωδικοποιηση biss και οχι διατρητη.

ισπανικο πακετο πρεπει να ειναι,αλλα ποσο να εχει η συνδρομη πια?παντως πολυ λιγοτερο απο της νοβα,και εχεις και hd

eida,exei polla kanalia hd auto to paketo....makari na ginotan kai edw to idio,kai sou dinoun dwrean kai hd dekth!!

950Ε με δεκτη.Μαζι και τα σπορ καναλια.
Αλλα ειναι και τα ΗD μαζι ?

Τελικα φιλε δεν ξεφυγε ουτε αυτο.
Οι επιθυμιες γινονται διαταγες καποιες φορες.
Σε HD.

24,5*W
DVB-S2
TP: 11004 Horizontal
SR: 14400
FEC: 5/6
Modulation: 8PSK

Attachments

• foxhd24-5w.jpg
    foxhd24-5w.jpg
    43.2 KB · Views: 55
ευχαριστω παρα πολυ,θα το δοκιμασω σημερα,απο οτι ειδα ειναι και full hd οχι απλα 720!

Απάντηση: Re: Βοηθεια με καναλι

δεν ειναι full hd(1080p), 1080i ειναι οπως τα περισσοτερα hd
Η ανάλυση είναι full hd και στις δύο περιπτώσεις (1920Χ1080). Στην πρώτη (1080i) η σάρωση είναι πεπλεγμένη- interlaced και στην άλλη (1080p) προοδευτική - progressive.

Επισης,μηπως γνωριζετε τι καναλια με πολυ καλη ποιοτητα (αριστη)sd-hd μπορω να βρω στον hotbird?