ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

boltsis

Senior Member
11 April 2007
445
ΛΑΡΙΣΑ
ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ GEFORCE 6800 256MB.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΞΟΔΟ DVI ΣΕ HDMI?ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ TO HDCP.ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛ. SONY W2000

Αν έχει έξοδο DVI, με αντάπτορα μπορεί να γίνει άνετα HDMI. Όσο για HDCP, πιθανότατα δεν θα το υποστηρίζει, αλλά υπάρχει πάντα το AnyDVD HD, οπότε δεν θα είναι πρόβλημα.

Από την άλλη, ίσως έχει θέμα το PowerDVD με την κάρτα γραφικών σου - δεν ξέρω αν πληρεί τις ελάχιστες προϋποθέσεις.

Με το AnyDVD HD θα μπορώ να βλέπω HD υλικό χρησιμοποώντας σαν πηγή το Laptop μου, σωστά? Με ποιό τρόπο όμως θα μπορώ να χρησιμοποιώ την W2000 σαν οθόνη 1920*1080 με 1:1 pixel mapping για να βλέπω πχ τα windows προγραμματά μου σε αυτήν την ανάλυση?

Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ

Με το AnyDVD HD θα μπορώ να βλέπω HD υλικό χρησιμοποώντας σαν πηγή το Laptop μου, σωστά? Με ποιό τρόπο όμως θα μπορώ να χρησιμοποιώ την W2000 σαν οθόνη 1920*1080 με 1:1 pixel mapping για να βλέπω πχ τα windows προγραμματά μου σε αυτήν την ανάλυση?

Εφόσον το laptop σου πληρεί αυτές τις προδιαγραφές θα μπορείς να βλέπεις HD DVDs & BluRays.

Επίσης, σύμφωνα με τους φίλους μας εδώ θα πετύχεις 1:1 pixel mapping είτε με HDMI είτε με VGA, όποιο υποστηρίζει το laptop σου. Καλύτερα με HDMI..

Ευχαριστώ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες...
Από ότι βλέπω στις προυποθέσεις του CyberLink PowerDVD Ultra η κάρτα γραφικών μου (GeForce Go 6800) δεν τις πληρεί, ίσως βρω λύση με το AnyDVD HD...
Επίσης φαίνεται ότι είναι δυνατή η τροφοδότηση με σήμα 1920*1080 μέσω VGA χρησιμοποώντας το PowerStrip, οπότε θα πετύχω το επιθυμητό 1:1 pixel mapping...
Στην περίπτωση όμως που ήθελα να πετύχω το ίδιο μέσω HDMI και δεδομένού ότι η κάρτα γραφικών μου (GeForce Go 6800) δεν είναι συμβατή με το το HDCP (έτσι πιστεύω), μάλλον θα είχα πρόβλημα στην οδήγηση της W2000 με σήμα 1920*1080 από τον υπολογιστή μου (για να βλέπω π.χ το Google Earth σε αυτήν), έτσι δεν είναι?

Το AnyDVD HD βοηθάει μόνο στην παράκαμψη των διαφόρων κλειδωμάτων. Μην περιμένεις να βοηθήσει στο θέμα των επιδόσεων του hardware. Αν το PowerDVD είναι να σου βγάλει μήνυμα ότι δεν επαρκεί η κάρτα γραφικών σου, θα το βγάλει, είτε τρέχεις AnyDVD είτε όχι.

Σύμφωνα με το παραπάνω site, η τηλεόρασή σου κλειδώνει μια χαρά είτε μέσω HDMI είτε μέσω VGA, οπότε όπως και να την συνδέσεις θα δουλέψει σωστά. Το HDCP έχει να κάνει μόνο με HD DVD / BluRay playback. Δεν επηρεάζει καμία άλλη λειτουργία / πρόγραμμα.