Βοηθεια με συνδεση pc σε panasonic s20

emm_stra

Established Member
19 January 2007
115
καλησπερα
θελω να συνδεσω ενα pc που εχω, η καρτα γραφικων του οποιου εχει εξοδο μονο vga, στην τηελοραση που εχω (panasonic s20) η οποια εχει μονο hdmi. πως να το κανω? θελω και ηχο.

Υπάρχουν μετατροπείς VGA σε RCA, κάτι κουτάκια είναι γύρω στα 20 Ευρώ πρέπει να'χουν.
Η S20 δε μπορεί να έχει μόνο HDMI, πρέπει να έχει και Scart ή video in(καρφάκι RCA).
Μιλάμε για σταθερό υπολογιστή ή Laptop?
Aν είναι σταθερός, μπορείς να πάρεις άλλη κάρτα με τουλάχιστον έξοδο DVI, και με ένα καλώδιο DVI-HDMI στη TV θα'χεις πολύ καλό αποτέλεσμα, πολύ καλύτερο απ´τον μετατροπέα.

Κάτι τέτοιο είναι:

http://www.texnologia.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=653&p=4696

Μάλλον έκανα λάθος στη τιμή όμως!
Εγώ το είχα πάρει νομίζω 12 Ευρώ από ebay πριν κάτι χρόνια.
Δυστυχώς το αποτέλεσμα σε LCD ή plasma είναι πολύ φτωχό, οπότε προτίμησε κάποια άλλη λύση.

ευχαριστω.
δλδ δεν φαινεται καλα σε plasma? τι προβλημα υπαρχει ακριβως?

Θολούρα, δεν υπάρχει ευκρίνεια, σκιές.
Επειδή το εισερχόμενο υλικό είναι από αναλογική έξοδο(VGA).
Αν έχεις σκοπό να βλέπεις ταινίες δηλαδή, ξέχασέ το.
Δεν είπες αν είναι σταθερός υπολογιστής όμως ή Laptop.
Αν ισχύει το πρώτο με 20 Ευρώ βρίσκεις μια κάρτα γραφικών με DVI όπως έγραψα παραπάνω και το αποτέλεσμα είναι σούπερ.

Θολούρα, δεν υπάρχει ευκρίνεια, σκιές.
Επειδή το εισερχόμενο υλικό είναι από αναλογική έξοδο(VGA).
Αν έχεις σκοπό να βλέπεις ταινίες δηλαδή, ξέχασέ το.
Δεν είπες αν είναι σταθερός υπολογιστής όμως ή Laptop.
Αν ισχύει το πρώτο με 20 Ευρώ βρίσκεις μια κάρτα γραφικών με DVI όπως έγραψα παραπάνω και το αποτέλεσμα είναι σούπερ.

ευχαριστω για την βοηθεια
αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/EVGA-8400-GS-PCI-Express-512MB-512-P3-1300-EL.htm
μπαινει στον η/υ μου που εχει form factor btx?

Καλά τώρα βγαίνουμε λίγο off topic.
Για να είμαι ειλικρινής δε ξέρω τί είναι το form factor btx!
Τρέξε ένα πρόγραμμα όπως το PC Wizard και σημείωσε σε ένα χαρτί τα χαρακτηριστικά του PC σου, με κυριότερο το μοντέλο της μητρικής.
Δείξτο στο κατάστημα για να βρείς συμβατή κάρτα γραφικών.