Βοήθεια με τα μοντέλα Samsung ku6XXX

εχει κανεις την παρακατω tv?SAMSUNG UE49KU6402 49''.τι γνωμη εχετε για την συγκεκριμενη?ειναι πολυ καλυτερη απο την 6000?με την 6400 τη διαφορες εχει?

Καλημερα
Αρα για 1080p gaming για pc ειναι αρκετα απαραδεκτη?

Απαράδεκτη δεν τη λες, νορμάλ πράγματα. Με ανεβασμένο sharpness βελτιώνει αρκετά η κατάσταση, αλλά όπως και να χει η διαφορά στην εικόνα 1080p-4k βγάζει μάτι. Ίσως φτιάξω κανένα βιντεάκι αν βρω χρόνο μιας που δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο θέμα hdtv

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Thanks, με hdr πιάνει τα 170watts ? sigoura?

Ναι, έχω βάλει μετρητή, 167-168 για την ακρίβεια.

εγω μονιμα παιζω pc games σε 1080 αναλυση στην δικια μου KU6000 , δεν ειναι βεβαια 4Κ αλλα μια χαρα παιζω, σε 60 Hz.
Ικανοποιητικη ευκρινεια , ειδικα σε FPS δε προλαβαινεις να δεις λεπτομερειες για να πεις οτι σου λειπει το 4Κ .
Το ιδιο και σε racing ....

Εγώ δυστυχώς δε μπόρεσα να την κρεμάσω στον τοίχο γιατί δεν κάνει στην παλιά βάση κ την έχω στο 1-1,5 μέτρο πάνω στο γραφείο, ίσως για αυτό να με ξενίζει λίγο το scaling..

εγω μονιμα παιζω pc games σε 1080 αναλυση στην δικια μου KU6000 , δεν ειναι βεβαια 4Κ αλλα μια χαρα παιζω, σε 60 Hz.
Ικανοποιητικη ευκρινεια , ειδικα σε FPS δε προλαβαινεις να δεις λεπτομερειες για να πεις οτι σου λειπει το 4Κ .
Το ιδιο και σε racing ....

Κυριως για racing ενδιαφερομαι κ μονο για gaming ουτως η αλλως, απλως ειναι κριμα να ειναι πολυ πιο "χαλια" απο μια full hd στο ιδιο μεγεθος (50-55" για 2m) γι αυτο ρωταω. Απ τη αλλη παλι να παρω full hd κι αργοτερα που θα βαλω κ μια 2η gtx1070 να μου ειναι αχρηστη μετα η tv, εχω μπερδευτει...

Ειχες πριν 1080 tv?

Εγώ δυστυχώς δε μπόρεσα να την κρεμάσω στον τοίχο γιατί δεν κάνει στην παλιά βάση κ την έχω στο 1-1,5 μέτρο πάνω στο γραφείο, ίσως για αυτό να με ξενίζει λίγο το scaling..
κι εγώ στα γραφειο την εχω.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

ειχα πριν 1080tv αλλα ηταν μικροτερη, 30 ιντσων
δεν με πειραξε η αλλαγη... ισα ισα που ειναι πιο χορταστική .

κι εγώ στα γραφειο την εχω.

ειχα πριν 1080tv αλλα ηταν μικροτερη, 30 ιντσων
δεν με πειραξε η αλλαγη... ισα ισα που ειναι πιο χορταστική .

Εμένα απο full hd 40άρα arielli να σου πω την αλήθεια με ενοχλεί αρκετά η αλλαγή σε 1080p. Σε 4k εντάξει είναι αλλά και πάλι η προηγούμενη είχε καλύτερη ευκρίνεια στο κείμενο, το ξέρω ακούγεται αρκετά περίεργο. Έχεις στο on το hdmi uhd colors (εγώ δε μπόρεσα να το ενεργοποιήσω ακόμα, ίσως φταίει το καλώδιο που είναι 7.5 μέτρα)? Σε pc mode την έχεις την οθόνη? Απο τα sources πας τέρμα επάνω πατάς edit και επιλέγεις pc σωστά? Κάνω κάτι λάθος?

σε pc mode input και ενεργοποιημενο το HDMI UHD COLOR, μονο ετσι θα δεις σωστη εικονα.
60hz φυσικα και rgb mode απο τη καρτα γραφικων.
εχω μικρο καλωδιο, hdmi ver 2, και ΜΟΝΟ Στη πρωτη είσοδο της tv.

σε pc mode input και ενεργοποιημενο το HDMI UHD COLOR, μονο ετσι θα δεις σωστη εικονα.
60hz φυσικα και rgb mode απο τη καρτα γραφικων.
εχω μικρο καλωδιο, hdmi ver 2, και ΜΟΝΟ Στη πρωτη είσοδο της tv.

Ωραία, σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη

εχει κανεις την παρακατω tv?SAMSUNG UE49KU6402 49''.τι γνωμη εχετε για την συγκεκριμενη?ειναι πολυ καλυτερη απο την 6000?με την 6400 τη διαφορες εχει?
κανενας δε μπορει να βοηθησει?

Re: Απάντηση: Βοήθεια με τα μοντέλα Samsung ku6XXX

κανενας δε μπορει να βοηθησει?

Απο όσο γνωρίζω η ku6000 είναι η αντίστοιχη αμερικάνικη ku6300 και η 6400 η αντίστοιχη αμερικάνικη ku7000.
Καλύτερα μπές στο rtings και διαβασε τα reviews για να βγάλεις τα συμπερασματά σου μέχρι να βρεθεί κάποιος συμφορουμίτης που την έχει για να σου δώσει μια γνώμη. Σου παραθέτω τα λινκς με τα reviews
http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ku6300
http://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/ku7000

Λοιπόν παίδες αφού άλλαξα καλώδιο σε hdmi 2.0 μπορώ να πω πως βελτιώθηκε κάπως το 1080p scaling καθώς και η ευκρίνεια σε 4k. Επίσης έβαλα κεραία για ψηφιακά και το σήμα των τηλεοπτικών είναι αρκετά ικανοποιητικό για 55άρα στο 1.5 μέτρο (τουλάχιστον στα μεγάλα κανάλια, δωστηχώς δεν πιάνω ερτ για να τεστάρω full hd σήμα).

Έκανα εχθές παραγγελία την UE49KU6100 curved . Μπορεί κάποιος να μου πει τις εντυπώσεις του αν την έχει και γενικά τι λέει σαν τηλεόραση.

Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μισο βημα πριν την αγορα της ειμαι,αν την εχεις πραλαβει κανε μας λιγο ποιο σοφους....

Δευτέρα παραλαμβάνω και θα σας πω εντυπώσεις

Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω την 55 κυ6100. Ειχε προβλημα στο ιντερνετ με αρνητικα χρωματα σε ολες τις αρχικες σελιδες.στο 4κ στο youtube εχει ωραια χρωματα. Εμφανιζει αρκετα σταματηματα στις αλλαγες σκηνης κ στις γρηγορες σκηνες..δεν θα την προτεινα.

Καλησπέρα παίδες!
Ερωτηση για αυτούς που ήδη έχουν μια ku6000
Η ue65ku6000 κανει για τηλεόραση σαλονιου; ( καθημερινή χρήση με 60% digea 40% ταινίες ) βλέπετε η digea ή κρεμάει τελείως; Τα hz ειναι αισθητά αργα; Δώστε τα φώτα σας παρακαλώ γιατι η προσφορά τελειώνει σε δυο μερες ( 1099 )