ΒΟΗΘΕΙΑ!!! NEA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LCD 37 - 40

akis883

New member
15 May 2007
29
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΣ LCD TV.
HD, FULL HD, HALF HD ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΣ ΠΑΡΩ FULL HD, ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΑ, ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ.
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΩ ΥΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΝΕΑ SAMSUNG LE37R86B KAI LE40R86M. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ Η PHILIPS 37PF9731D ΑΛΛΑ Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ.
ΟΙ SAMSUNG ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΩΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
Η ΑΓΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΣΕ 1 ΜΗΝΑ. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ SONY!
ΚΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ LG. ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ;
ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΑΤΕ!!!!
THANK YOU!:flipout:

Όλα καλά κι ωραία...δώσε και εναν προυπολογισμό για να έχει κάποιος κατα νου...πες μας και ποια θα είναι η χρήση της...τηλεοπτικό πρόγραμμα;....dvd;...με παιχνιδομηχανή;
θα μπορέσει καποιος να προσεγγισει καλύτερα το τιθέμενο ζήτημα...

Βοήθα και εσύ εμάς με το να μη γράφεις στα κεφαλαία!! -bye-
Τώρα για το δίλημμά σου είναι όντως μπερδεμένη η κατάσταση...Αν αρκείσαι σε παρακολούθηση dvd ή αναλογικών τηλεοπτικών καναλιών, μια plasma ή μια hd ready τηλεόραση μπορεί να σε καλύψει καλύτερα, και θα σου έρθει και σημαντικά φθηνότερα! Αν από την άλλη θες να δώσεις ένα μεγαλύτερο ποσό τώρα, αλλά να είσαι κομπλέ για τα νέα φορμά εικόνας (blu ray και hd dvd) ή για δορυφορικά κανάλια high definition, είναι και αυτό κάτι που θα σε αποζημιώσει. Αρκεί να μην την πατήσεις σαν και εμένα που εδώ και δύο χρόνια παίρνω ψηφιακή τηλεόραση, και έχω μείνει στο CRT μπαούλο, και μάλλον εκεί θα μείνω για πολλά χρόνια ακόμα!!

Ξεχνας 2 βασικους παραγοντες :bang:. Α Ποσα εχεις σκοπο να διαθεσεις ?
Β τι θα βλεπεις η για τη χρηση την προοριζεις μεσες ακρες.

Akis883 κατ' αρχας καλως ηρθες στην παρεα μας, και ετοιμασου να σε ζαλισουμε :grinning-smiley-043 ....

Λοιπον, δεν ξερουμε 3 βασικα στοιχεια:

1. Budget
2. Αποσταση θεασης
3. Χρηση TV (ποσο τηλεοπτικο σημα, ποσο dvd)
4. "Παιζει" αγορα Blu-ray / HD μεσα στον επομενο χρονο?)

Παιρνοντας πρωτοβουλιες για τα παραπανω, αν δλδ,

1. Μαξιμουμ 1400
2. Αποσταση 3,5 - 4 και βαλε, τοτε ΑΝΕΤΑ 42"
3. Και απο τα 2, κυριως τηλεοραση
4. Οχι

Η επιλογη σου ειναι μονοδρομος: Pioneer plasma

Ας δουμε και τι θα σου πουν οι LCD -οπληκτοι, πες μας για τα παραπανω 1,2,3, και τα ξαναλεμε....

Mε 1400 ευρω μπορει να αγορασει Pioneer? Μαλλον εχω χασει επεισοδια...

Αν και δεν καταλαβαινω για πιο λογο απορριπτεις την Sony η οποια ειναι ενας απο τους 2-3 κορυφαιους κατασκευαστες LCD παγκοσμιως , η Samsung LE-40R86BD φαινεται να ειναι πολυ καλη επιλογη σε πολυ καλη τιμη.
Για τις νεες LG δεν ξερω αφου δεν εχουν εμφανιστει ακομη αλλα η LG ποτε δεν φημιζοταν για την ποιοτητα της εικονας αλλα για τις χαμηλες τιμες.

Ευχαριστω για την αμεση αναταποκριση παιδια. Ειλικρινα ειστε πολυ γρηγοροι. Ελπιζω να με ζαλισετε μεχρι να βγαλω ακρη. Λοιπον, η αποσταση ειναι περιπου 3,5 μετρα. Η τιμη ειναι ενα πολυ σχετικο πραγμα, αλλα ας μην υπερβουμε τα 1700 ευρω. Η αληθεια ειναι οτι τις καθημερινες χαζευεις λιγο τηλεοραση και το σαββατοκυριακο βλεπεις κανενα dvd. Βεβαια αυτο με τα δορυφορικα κατι μου εκανε. Σιγουρα θα βλεπω καναλια με μηχανοκινητο αθλητισμο οπως το motors tv. Καποια στιγμη οταν βεβαια πεσει η τιμη θελω και ενα playstation 3. Aληθεια ακομα αγοραζουν plasma tv; Νομιζα οτι οι lcd πλεον ειναι καλυτερες. Κατι αλλο που με αγχωσε ηταν κατι συζητησεις εδω στο forum σχετικα με το ποσο καλη ειναι η κινηση πχ σε ενα ποδοσφαιρικο αγωνα. να σημειωθει οτι παρακολουθω formula 1 και moto gp σαν τρελλος.
Ωραια, τωρα μπορειτε να με βομβαρδισετε....hit me

Και εγώ αναρωτιέμαι γιατί απορίπτεις την Sony....Από την άλλη αν τόσο πολύ δεν την θέλεις τότε μία είναι η λύση.Μόνο αυτή! http://www.perfectshop.gr/pub/el/cat...tail.aspx?9561

ΥΓ Δεν είδα το post σου.Αν είναι για 1700 σου λέω περίμενε να δείς την καινούργια Sony KDL-40D3000 σε αυτά τα λεφτά ίσως και φτηνότερα θα βγεί!Αλλιώς αυτήν που σου πρότεινα παραπάνω!

Last edited:
Ας δωσω μερικες εξηγησεις σχετικα με τις sony. Κακες εμπειριες
προσωπικες αλλα και φιλων, συνηθως ειναι overpriced, και το σημαντικοτερο απο ολα, ανυπαρκτο service στην περιοχη που μενω.
παρολα αυτα τι το ιδιαιτερο εχει αυτη η sony που αναφερεσαι;

Mε 1400 ευρω μπορει να αγορασει Pioneer? Μαλλον εχω χασει επεισοδια...

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?9561

Αν και δεν καταλαβαινω για πιο λογο απορριπτεις την Sony η οποια ειναι ενας απο τους 2-3 κορυφαιους κατασκευαστες LCD παγκοσμιως , η Samsung LE-40R86BD φαινεται να ειναι πολυ καλη επιλογη σε πολυ καλη τιμη.

Δεν διαφωνω οτι η sony ειναι απο τους 2-3 καλυτερους κατασκευαστες, ποιοι ειναι ομως οι αλλοι 2???

Για τις νεες LG δεν ξερω αφου δεν εχουν εμφανιστει ακομη αλλα η LG ποτε δεν φημιζοταν για την ποιοτητα της εικονας αλλα για τις χαμηλες τιμες.

Σε αυτο συμφωνω & επαυξανω (εχω μια 37 LCD

..

Last edited:
Ευχαριστω για την αμεση αναταποκριση παιδια. Ειλικρινα ειστε πολυ γρηγοροι. Ελπιζω να με ζαλισετε μεχρι να βγαλω ακρη. Λοιπον, η αποσταση ειναι περιπου 3,5 μετρα. Η τιμη ειναι ενα πολυ σχετικο πραγμα, αλλα ας μην υπερβουμε τα 1700 ευρω. Η αληθεια ειναι οτι τις καθημερινες χαζευεις λιγο τηλεοραση και το σαββατοκυριακο βλεπεις κανενα dvd. Βεβαια αυτο με τα δορυφορικα κατι μου εκανε. Σιγουρα θα βλεπω καναλια με μηχανοκινητο αθλητισμο οπως το motors tv. Καποια στιγμη οταν βεβαια πεσει η τιμη θελω και ενα playstation 3. Aληθεια ακομα αγοραζουν plasma tv; Νομιζα οτι οι lcd πλεον ειναι καλυτερες. Κατι αλλο που με αγχωσε ηταν κατι συζητησεις εδω στο forum σχετικα με το ποσο καλη ειναι η κινηση πχ σε ενα ποδοσφαιρικο αγωνα. να σημειωθει οτι παρακολουθω formula 1 και moto gp σαν τρελλος.
Ωραια, τωρα μπορειτε να με βομβαρδισετε....hit me

Μα που ζεις χρυσε μου!!!:grinning-smiley-043

Φιλε akis883 γεια και απο εμενα.
Η δικη μου προταση ειναι η SHARP 37XD1E .
Παιζει πολυ καλα και σε τηλεοπτικο προγραμμα ,εχει γρηγορο πανελ που βοηθαει στην κινηση,και σε dvd,και επειδη ειναι full hd(1920x1080p)παιζει εξαιρετικα blue ray μεσω playstation 3.Η τιμη της αυτη τη στιγμη στην αγορα ειναι λιγο κατω απο 1900 ευρω.
Για το τελος αφησα την πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης μια και ειναι απο τις λιγες στην αγορα που ειναι made japan. -bye-

η 40D3000 έχει 100Hz που σηνεπάγεται πολύ καλύτερη εικόνα στα αναλογικά κανάλια.Παρ όλα αυτά και οι άλλες προτάσεις είναι πολύ καλές.

Μαλλον σε λαθος εποχη διαλεξες να παρεις ντε και καλα τηλεοραση μιας και ολες οι Εταιρες (δεν ειναι τυπογραφικο λαθος) θα βγαλουν καινουργια μοντελακια οσονουπο με πρωτη την αχωνευτη , αλλα που ομως, καθοριζει αμεσσα τις τιμες του ανταγωνισμου ιδιως προς τα κατω .
Για σπορ και σια παντος καλο θα ηταν να στραφεις σε 100ΗΖ μιας και στα παιχνιδια στο playstasion δεν εισαι θεατης οπως σε μια ταινια ,αλλα ενεργο στοιχειο που περισοτερο τον ενδιαφερει το ποσους θα φαει η ποτε θα προσπερασει κ.λ.π. παρα το να θαυμαζει τα υπεροχα γραφικα και ποσο τρισδιαστατο ειναι το γκομενακι που σου δινει το κυπελο.........
Οταν θα γινουν καθεστος η ενοικιασεις dvd σε blue ray και σε Hd ετσι κι αλλοιως οτι και να παρεις τωρα ,θα ειναι για το μουσειο τοτε ,οποτε διαλεξε τι απ τα 2 θες να ευχαριστηθεις καλυτερα.
Τα δορυφορικα σου με τα σπορ και καλυτερη SD εικονα η τις μελοντικες ταινιες σε blue ray και κανα παιχνιδακι στο ps3 με ελαχιστη διαφορα καλυτερο απο την πρωτη λυση σε HDTV θεασεις?
Εγω παντος ψηφιζω βερα στο δεξι ασχετα αν θα παρω το ps3 οταν βγει το νεο GT 5... και μονο τοτε.

Ειδα την 436ΧD στο λινκ αλλα δεν την συστηνω γιατι πλεον ειναι δυο γενιες πισω. Γιατι να μην παρει με τα ιδια λεφτα μια Panasonic 42PX60 η μια Samsung 42C96H?
Αφηστε που αγορα τηλεορασης με 1 HDMI αποτελει για εμενα αυτοκτονια! Πλεον πρεπει να μιλαμε για 3 και πανω κατα την γνωμη μου , 1 για το PS3 (Blυ Ray) , 1 για ψηφιακο δορυφορικο δεκτη και 1 για upscaling DVD player. Για να μην πω και για ΗD βιντεοκαμερα και XBOX 360 Elite και χασουμε το μετρημα.

Ακόμα καλύτερα την ολόφρεσκια Panasonic 42PXE70. Λίγο κάτω από 1500.
Εγώ αφού περίμενα να βρω LCD με την ταχύτητα και τα χρώματα που να με ικανοποιούν, πήρα τελικά plasma...