Βοήθεια παιδιά !!!!! Ποιά απο όλες ?????????

ptzelepis

Established Member
22 September 2008
288
Έχουμε και λέμε

1. Panasonic 50S20
2. LG 55LE5500
3. LG 60PK550 ή 60PK590
4. Samsung 55C6000
5. Samsung PS50C6900
6. Samsung PS50C7000

ή αν έχετε να προτείνεται κάτι.

Επίσης ήθελα να ρωτήσω. Στις plasma Panasonic, LG, Samsung τα 600 Hz που διαφημίζουν στην κίνηση είναι κάτι αντίστοιχο των Natural Motion, Motionflow και Motion Plus.....που φαίνεται πιο ζωντανά και ''καλά'' η κινούμενη εικόνα ?

Ρωτάω γιατί δεν το έχω προσέξει σε plasma. Ξέρω οτι σε πολλούς μπορεί να φαίνεται πιο ψευτικη η κίνηση αλλά εμένα προσωπικά μου αρέσει.

Περιμένω μηνύματα.

Ευχαριστώ πολύ

Πόσα περίπου μέτρα θα είναι η απόσταση θέασης?
Όσο για τα 600hz δημιουργούν κάποια υποπέδια για να φαίνεται η εικόνα ποιο ομαλή...

Για την 50S20 πήγαινα και εγώ αλλά με δελέασε το μέγεθος από αυτές

2. LG 55LE5500
3. LG 60PK550 ή 60PK590

και η εικόνα θα έλεγα. Και στις δύο χωρίς να είναι ιδιαίτερα ρυθμισμένες είδα καλή αντίθεση, ζωντανά χρώματα και δεν παρατήρησα πρόβλημα στην κίνηση. Όλα αυτά βέβαια με τα γνωστά demo δισκάκια που φαντάζομαι είναι φτιαγμένα για να προβάλουν τα προτερήματα και να εξαφανίζουν τις αδυναμίες κάθε τηλεόρασης.
Επίσης όπως είπα και πιο πάνω………..σε plasma δεν έχω δει τα 600Hz πως δουλεύουν. Έτυχε να έχω την 50U20 την οποία θα επιστρέψω στο κατάστημα και δεν μπόρεσα να το δω να δουλεύει, για τους γνωστούς λόγους. Είναι κάτι αντίστοιχο με τα Trumotion, Motion Plus κτλ ? Έχει αυτή την ´´ψευτοτρισδιάστατη´´ κίνηση ? (έτσι το λέω εγώ).

Ξέχασα να πω ότι θα την χρησιμοποιώ αρκετά για ταινίες (bluray + mkv), αρκετά για ps3 (τώρα που πήρα και το Move) αλλά και για τηλεοπτικό σήμα φυσικά. Σε λίγο καιρό θα μπει και η Nova οπότε το τηλεοπτικό σήμα ίσως είναι λίγο πιο συχνό.

Μήπως αλλάζει καμία γνώμη με τα παραπάνω ? Όσο για το να περιμένω δύσκολο γιατί πρέπει να επιστρέψω την τηλεόραση που έχω σύντομα.

Επίσης να σας πω ότι δεν είμαι ιδιαίτερα ´´περίεργος ´´ με το θέμα της εικόνας. Και η 50U20 μια χαρά μου φαινόταν. Και μάλιστα σε σήμα HD super !!!!

Ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κούρασα.

Βλέπω ότι κανείς δεν έχει αναφέρει τις δύο 60’’. Πώς και έτσι ?

Να προσθέσω άλλη μια να το κάνω πιο δύσκολο…….

LG 50PX950N ……. Τι λέτε ?