Βοήθεια παιδιά???

Λειτουργικό είναι, έχει και στάχτη και εργαλεία και αντιπυρικό χαλάκι μπροστά.
Δεν είναι μούφα σαν το δικό μου.

Θείο δύσκολο ε?

Δύσκολο και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ για να πιάσουν τόπο τα χρήματα και για να μην κινδυνεύουν είναι μήπως και υπάρχει δυνατότητα (δεν έχουμε δει το πίσω από την θέση ακρόασης ) να πάνε όλα ακριβώς απέναντι.
Τόσα χρήματα έδωσε,είναι κρίμα να τα φάει το τζάκι.

(Το δικό σου στα τελευταία του είναι,είπαμε θα μαζευτούμε όσοι έχουμε νεύρα όταν έρθει η ώρα και θα γίνει η δουλειά σε νότάιμ. )

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το τζάκι σταμάτησε να ειναι λειτουργικό παίδες την ημέρα που πήρα τα ηχεια. Κοιτούσε λάθος μεριά για τα μάτια του κόσμου το άναβα. Ενοχλεί ετσι ανοιχτό. Μου ειναι δύσκολο να το πείραξω είμαι στο νοίκι. Το σκαμπό περνει πόδι άνετα ,τα ηχεια έρχονται πιο μπροστα επιςης. Να τα ανοίξω κι άλλο δεν ξέρω αν θα βοηθήσει γιατι θα κολλήσω. Αυτά μπορω μόνο.

Οκ,φεύγει η μια ανησυχία.
Να το πειράξεις δεν χρειάζεται,μπορείς όμως να γεμίσεις με κάτι όπως είχαν προτείνει άλλοι φίλοι σαν λύση (ξύλα,κλπ )

Καλά είναι αυτά που λες! Ωραία!

Πάρε μεζούρα, χαλαρά μην αγχωθείς, και δοκίμασε όσο πιο κοντά σε αυτά που είπαμε.
Πρέπει να κάτσεις και στη καρέκλα να ακούσεις τις αλλαγές.
Κάντο και πες μας.

Μπας και θες καμια βοήθεια? Που μένεις αν επιτρέπεται?

Καματερο δυτικά προάστια. Άραξα καλεκλα την έβαλα στην μέση του δωματίου. Σαφώς καλητερα ,άκουγα τον ήχο να βγαίνει απο το ηχείο. Θα πειραματιστώ μπροστα πίσω με ξύλα χωρίς ξύλα θα βρω το καλητερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα αδειάσω λίγο το χώρο εχω ψιλό γεμίσει πράγματα απο τις φωτο το κατάλαβα.

Μακριά είμαστε και δεν έχω τόσο χρόνο, δυστυχώς.
Αλλά αφού έχεις την όρεξη για δοκιμές θα βγει άκρη σίγουρα.:a0210:

Δοκίμαζε δοκίμαζε δοκίμαζε. :2thumb22sup:

Η λυση να τα φέρεις μπροστά τα ηχεία είναι επίσης καλή. Το αρνητικό της είναι ότι λογικά ο καναπές είναι σε τοίχο και θα γίνει μαντάρα το σαράουντ.
Για πολυκάναλο σύστημα είναι σαφώς καλύτερα να μείνουν ως έχουν τα front speakers (με σχετικά καλές αποστάσεις από το πίσω τοίχο και τα πλαινά, ώστε να έχεις σωστή τοποθέτηση στα rear, όταν με το καλό.

Όπως και να έχει δοκίμασε δοκίμασε δοκίμασε. Όλα γίνονται!

Re: Απάντηση: Βοήθεια παιδιά???

Μακριά είμαστε και δεν έχω τόσο χρόνο, δυστυχώς.
Αλλά αφού έχεις την όρεξη για δοκιμές θα βγει άκρη σίγουρα.:a0210:

Δοκίμαζε δοκίμαζε δοκίμαζε. :2thumb22sup:

Η λυση να τα φέρεις μπροστά τα ηχεία είναι επίσης καλή. Το αρνητικό της είναι ότι λογικά ο καναπές είναι σε τοίχο και θα γίνει μαντάρα το σαράουντ.
Για πολυκάναλο σύστημα είναι σαφώς καλύτερα να μείνουν ως έχουν τα front speakers (με σχετικά καλές αποστάσεις από το πίσω τοίχο και τα πλαινά, ώστε να έχεις σωστή τοποθέτηση στα rear, όταν με το καλό.

Όπως και να έχει δοκίμασε δοκίμασε δοκίμασε. Όλα γίνονται!
Ευχαριστώ πολυ παιδιά για τις απαντήσεις και τις συμβουλές θα την βρω την άκρη απο το 5.1 Sony (δορυφόροι) που είχα είμαι καλητερα. Θα δοκιμάσω σε κάθε θέση.

Απάντηση: Re: Βοήθεια παιδιά???

Δηλαδή και η Θεσσαλονίκη μακρυά σου πέφτει Νικο;
Να ρθεις να πιούμε κανα τσιπουρακι ;)

Ρε τρέχω σα το βέγγο λέμε. Ποια Θεσσαλονίκη?
Να κατέβεις εσύ. Έχουμε και εδώ τσίπουρα :eating: