Βοηθεια παιδια !!!!!!

Μεγειες Βαγγελη. Μιλαμε για πολυ σοβαρο ενισχυτη, απο την εποχη που η σειρα es της sony σκοτωνε. Παντως αν μενει καποιος Γερμανια μπορει να ψωνισει παπαδες απο το ebay.:music-smiley-005:

Απάντηση: Re: Βοηθεια παιδια !!!!!!

Μεγειες Βαγγελη. Μιλαμε για πολυ σοβαρο ενισχυτη, απο την εποχη που η σειρα es της sony σκοτωνε. Παντως αν μενει καποιος Γερμανια μπορει να ψωνισει παπαδες απο το ebay.:music-smiley-005:

Παναγιωτη ευχαριστω πολυ οπως και ολα τα παιδια !!!!

Παντως και Ελλαδα να ειναι καποιος ΑΞΙΖΕΙ να ψωνιζει απο το Γερμανικο ΕΒΑΥ αφου πολλοι Γερμανοι ενω γραφουν ( αποστολη μονο Γερμανια ) αν συνενοηθεις μαζι τους στο στελνουν οπου θες .....

μιλαω για το 80 % των πωλητων ....

Βαγγέλη,ο ενισχυτής είναι χλίδα σκέτη με ποιότητα κατασκευής ανώτερη πολλών σημερινών.
Το shopping Therapy ελπίζω να σε βοηθήσει έτσι ώστε να ξεχάσεις τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζεις αυτό τον καιρό.
Τα ψώνια από το Γερμανικό ebay προσφέρουν καταπληκτικές ευκαιρίες.
Έχω αγοράσει μεταξύ άλλων δύο ενισχυτές.
Τους έφερα στην Ελλάδα μέσω φίλων/πελατών εμπόρων αυτοκινήτων.

Βαγγέλη,ο ενισχυτής είναι χλίδα σκέτη με ποιότητα κατασκευής ανώτερη πολλών σημερινών.
Το shopping Therapy ελπίζω να σε βοηθήσει έτσι ώστε να ξεχάσεις τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζεις αυτό τον καιρό.
Τα ψώνια από το Γερμανικό ebay προσφέρουν καταπληκτικές ευκαιρίες.
Έχω αγοράσει μεταξύ άλλων δύο ενισχυτές.
Τους έφερα στην Ελλάδα μέσω φίλων/πελατών εμπόρων αυτοκινήτων.

Σωκρατη εχεις απολυτο δικιο !!!!!

το ΕΒΑΥ με εχει εθισει ΤΟΣΟ πολυ που κυριωλεκτικα μου τρωει τουλαχιστον 2 ωρες καθε βραδυ να το περιδιαβαινω ψαχνοντας .... απο περιεργεια πολλες φορες .....

τωρα για τον ενυσχητη ειναι ... αστερι !!!!!
με εκπλησει η κατασκευη του η εμφανιση του ο ηχος οι δυνατοτητες .....

και πιο πολυ με εκπλησει που η ΣΟΝΥ πλεον εχει αλλαξει το λουκ των σημερινων συσκευων της στο πιο ασχημο ......