Βοήθεια Παρακαλώ... LCD-Plasma 40-42'

vagdouk

New member
7 May 2008
51
Καλησπέρα σε όλους σας,

θα ήθελα να με βοηθήσετε για την επιλογή τηλεόρασης 40-42'' για το σαλόνι μου. Σχετικά με ενισχυτή έχω αποφασίσει για τον Yamaha 461, ηχεία τα crystal audio plasma και dvd player το pioneer 600. Η τηλεόραση ακόμα με μπερδεύει χωρίς να έχω καταλήξει καν αν θα είναι plasma ή lcd. Τα μοντέλα που έχω δει είναι τα εξής :

Panasonic PZ80 42''
LG LG6000 42''
Toshiba Regza 40XF355DG ή 356 LCD TV 40'' Full HD
Toshiba Regza 42Z3030DG LCD TV 42'' Full HD
Sharp LC-42X20E

όλες lcd εκτός από την πρώτη.

Δώστε τα φώτα σας παρακαλώ γιατί έχω χαθεί. Δεκτές και άλλες προτάσεις. Το budget για τηλεόραση είναι μέχρι 1500-1600 .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Προσπάθησε να δεις Panasonic 42PZ80 vs Samsung 40A656. Νομίζω πως οι υπόλοιπες LCD που ανέφερες αν και αξιόλογες θα υπολείπονται από τις δύο παραπάνω.

Φιλε Γιωργο και εμενα μου εχει κολισει η Samsung 40A656 .Δυστυχως τα παιδια στο φορουμ με εχουν μπερδεψει αλλοι λενε καλα λογια αλλοι οχι χωρισ να την εχω δει απο κοντα αλλα εγω τη γουσταρω

Καλησπέρα σε όλους σας,

θα ήθελα να με βοηθήσετε για την επιλογή τηλεόρασης 40-42'' για το σαλόνι μου. Σχετικά με ενισχυτή έχω αποφασίσει για τον Yamaha 461, ηχεία τα crystal audio plasma και dvd player το pioneer 600. Η τηλεόραση ακόμα με μπερδεύει χωρίς να έχω καταλήξει καν αν θα είναι plasma ή lcd. Τα μοντέλα που έχω δει είναι τα εξής :

Panasonic PZ80 42''
LG LG6000 42''
Toshiba Regza 40XF355DG ή 356 LCD TV 40'' Full HD
Toshiba Regza 42Z3030DG LCD TV 42'' Full HD
Sharp LC-42X20E

όλες lcd εκτός από την πρώτη.

Δώστε τα φώτα σας παρακαλώ γιατί έχω χαθεί. Δεκτές και άλλες προτάσεις. Το budget για τηλεόραση είναι μέχρι 1500-1600 .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Βασικο ρολο στην επιλογη που θα κανεις ειναι τα ματια σου,εαν εισαι απο Αθηνα τις 3 τελευταιες μπορεις να τις δεις στο media markt Λ.Κηφισιας,νομιζω οτι ειχε και την LG χωρις να ειμαι σιγουρος 100%.

Μερικες καλες επιλογες ειναι...

Panasonic 42PΧ80
Toshiba 40XF355DG
Samsung 40A558

Eνω λιγο παραπανω οικονομικα εχουμε επισης...

Samsung 40A656
Toshiba 40ZF355

Tην Panasonic 42PZ80 καλυτερα να την ξεχασεις, δεν συμφερει σε σχεση με την 42PX80 αφου η δευτερη εχει εξισου καλη εικονα σε HD και καλυτερη εικονα σε SD. Eπισης η PZ80 εχει 4 ανεμιστηρες οποτε εγω θα την απεφευγα και λογω θορυβου και επισης βγαζει πολυ ζεστη.

Απάντηση: Re: Βοήθεια Παρακαλώ... LCD-Plasma 40-42'

........Eπισης η PZ80 εχει 4 ανεμιστηρες οποτε εγω θα την απεφευγα και λογω θορυβου και επισης βγαζει πολυ ζεστη.

Όλα όσα είπε ο Γιάννης ++++ κατανάλωση!!!!!

Τηλεόραση πήρα.....PS3 πήρα......βιντεοπροβολέα ξέρω τι θα πάρω....άστο καλύτερα ......γιατί φτάνουν τα έξοδα.....

Έχει και μπαλλίτσα σήμερα ......άλλοι βλέπουν απολαμβάνοντας μια παγωμένη.....κι άλλοι ιδρώνουν και ξεϊδρώνουν.....

Τέλος το .....:offtopic:.....χτυπάω τηλέφωνο.

Την LG LG6000 42'' δεν την σχολίασε κανένας, ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά με την Samsung A656 και γύρω στα 150 φθηνότερα (1470 την έχω βρει).
Την ξέρει κανένας?
Σε σχέση με την Samsung σύγκριση ??? (Καλύτερη τιμή 1550 ).

Ευχαριστώ για όσους απάντησαν και περιμένω και άλλες προτάσεις.... γιατί ακόμα το τοπίο πολύ θολό.

Aμα βγαλεις ενα 500ρικο και κανεις αερα...............ξεθολωνει με τη μια:flipout::flipout:

:SFGSFGSF: ωραίος... και τι προτείνεις... ???

Την γνωστη ...ντανα που ξερουν ολοι σαν Χ3500 , τι αλλο?:flipout::flipout:
Το θεμα ειναι αν εχεις το 500ρικο να κανεις αερα νε ξεθολωσει το τοπιο.......δατς γουερ δε προμπλεμ ιζ .

Δυστυχώς το 500άρικο αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα... :frown: ..στα λεφτά αυτά υπάρχουν πολλές αξιόλογες λύσεις.....

Έχω κολλήσει λίγο με την LG LG600 και την Samsung A656(πρώτος μου έρωτας αλλά προβληματίστηκα μετά από διάφορα post) .. τι λέτε στις τιμές των 1470 και 1550 αντίστοιχα?

Pls help ... μπαίνω σε καινούργιο σπίτι το Σ/Κ... και δεν λέει να μείνω χωρίς τηλεόραση για πάνω από μια βδομάδα.

Για πιο μεγαλο μεγεθος ενδιαφερεσαι?

Κατι σε 46" για παραδειγμα?

Το μεγεθος 40"-42" ειναι πολυ μικρο για Home cinema εκτος και αν δεν σε παιρνει η αποσταση θεασης (2.5 μετρα και κατω).

Στην περιπτωση αυτη βουρ για Toshiba 46XF355 που εχει και πλατος 42αρας χαρη στην σχεδιαση Picture frame και ειναι και εντος προυπολογισμου.

Last edited:
Δεν έχεις άδικο Γιάννη... το μόνο θέμα μου είναι μήπως και αξίζουν τα 100Hz σε τηλεοτικό σήμα?

Δεν έχεις άδικο Γιάννη... το μόνο θέμα μου είναι μήπως και αξίζουν τα 100Hz σε τηλεοτικό σήμα?

Ναι αλλα και να βλεπεις BluRay αυριο μεθαυριο σε 38" αφου πανω κατω θα εχει μαυρες μπαρες δεν λεει με τιποτα.

Ασε που σε ενα μηνα θα συνηθισεις την 40αρα και θα σου φαινεται μικρη.-bye-

Τα εχουμε παθει και αλλοι αυτα και ξερουμε.:bigcry:

Οποτε εσυ περνα κατευθειαν στις 46" (αν σε παιρνει ο χωρος) για να γλιτωσεις τις ενδιαμεσες στασεις σε μικροτερες. Αλλωστε και λιγο χειροτερη να ειναι η εικονα χωρις 100 Hz θα σε αποζημιωσει με το παραπανω το μεγαλυτερο μεγεθος το καλοκαιρι που θα βλεπεις το EURO.-bye-

Ήδη πήρα και ρώτησα για τιμές... αναμένω και τους υπόλοιπους... μπας και το Σ/Κ.. σας πω εντυπώσεις.