Βοήθεια πατριώτες!!!

pparis

New member
22 February 2013
6
Καλημέρα στην παρεα, θα ηθελα την γνώμη σας για αγορα TV, παίζω ανάμεσα στις samsung ue65h8000 και ue65hu8200 ή 8500. Χρήση nova και ote tv και αρκετά bluray. Αποσταση 3.70m. Ευχαριστω για τον χρόνο και τις γνώσεις σας περιμενω τις απόψεις σας.

Καλημέρα στην παρεα, θα ηθελα την γνώμη σας για αγορα TV, παίζω ανάμεσα στις samsung ue65h8000 και ue65hu8200 ή 8500. Χρήση nova και ote tv και αρκετά bluray. Αποσταση 3.70m. Ευχαριστω για τον χρόνο και τις γνώσεις σας περιμενω τις απόψεις σας.
Καλύτερα να μη προτιμήσεις κάποια από τις UHD, είναι πολύ νωρίς ακόμα και δεν υπάρχει υλικό. Επίσης θα είναι αναγκασμένες για << Χοντρό >> upscaling σε όλα τα άλλα υλικά πχ, SD, HD ακόμα και FullHD , που αυτό σημαίνει υποβίβαση της ποιότητας της εικόνας. Εν ολίγοις τα υπάρχοντα θεάσιμα υλικά θα τα δεις πολύ καλύτερα με την FullHD τηλεόραση και θα γλιτώσεις και χρήματα. H 65H8000 θεωρείτε πάρα πολύ καλή, και αν είσαι τυχερός σε τόσο μεγάλο πάνελ σε Led Lcd να έχεις λίγο clunding , τότε θα είσαι μια χαρά.

Κατ' αρχήν πες μας από που σκοπεύεις να αγοράσεις. Αν είναι να δώσεις 3600 ευρώ για την 65H8000 από τους "μεγάλους" (Κωτσόβολος, Πλαίσιο κλπ) καλύτερα δώσε 3700 για την 65HU7500 να φύγει και το άχτι των 4Κ που λογικά θα έχεις για να αναφέρεσαι σ' αυτές τις τηλεοράσεις. O κυριότερος λόγος που σου προτείνω την συγκεκριμένη όμως είναι ότι εκτός από πολύ καλή τηλεόραση, είναι επίπεδη και όχι κυρτή σαν αυτές που αναφέρεις. Σε oled tv δεν ξέρω τι αποτελέσματα έχει η κυρτότητα αλλά σε led-lcd δεν πολύ-προτείνεται, διότι αναφορές αγοραστών λένε ότι τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχει ακριβώς απέναντι από την τηλεόραση, και λίγο να μετακινηθείς προς τα πλάγια αρχίζουν οι αλλοιώσεις... το μαύρο γίνεται γκρι κλπ.

Φυσικά αν μπορείς να κινηθείς εκτός πλαισίου 4K μπορείς να γλυτώσεις πολλά-πολλά χρήματα που θα μπορέσεις να τα διαθέσεις για 4K tv όταν αυτή θα είναι πραγματικά χρήσιμη, γιατί ακόμα, κακά τα ψέμματα, δεν είναι...

Σας ευχαριστω για τις απόψεις σας. Μαλλον θα καταλήξω στην 8000 γιατι προτιμώ να ειναι κυρτη. ( καθαρά desing ) οσο για την τιμή στο πλαισιο που εχω ρωτήσει ειναι σχετικά καλη για πληρωμή μετρητής.

Αν πληρώνεις με μετρητά θα σου έλεγα να δεις στο σκρουτζ λίστα καταστημάτων και να τα επισκεφτείς. Το πιθανότερο να πάρεις αισθητά καλύτερη τιμή.

Εγω πιστεύω πως η αγορά 4k τηλεόρασης αυτή τη στιγμη δεν ειναι συμφέρουσα απο καμία άποψη.
Καταρχας ,δεν υπάρχει 4k υλικό,και όπως αναφέρθηκε ,θα δείχνει τις "μικρές" αναλύσεις χειρότερα απο οτι μια 1080p .

Αυτή τη στιγμή δεν είναι και πολλά τα μηχανήματα που μπορούν να αποδώσουν άνετα σε 4k .

Στην εποχή μας ,η τεχνολογικές εξελίξεις ερχονται και ξεπερνιούνται πολυ πιο γρήγορα απο το πρόσφατο παρελθόν.
Αν υποθέσουμε οτι το 4k ,θα γίνει τελικά mainstream ,αυτο θα γίνει σε κανα δυο χρόνια ,και οι σημερινές 4k πιστεύω οτι θα είναι πολυ υποδεέστερες απο αυτές που θα ακολουθήσουν οσονούπω ,καθώς ακόμα μιλάμε για πολύ καινούργιο φρούτο , ενα άγνωστο σχετικά πεδίο , και σε επίπεδο software αλλα και σε υλικό .

Σας ευχαριστω για τις απόψεις σας. Μαλλον θα καταλήξω στην 8000 γιατι προτιμώ να ειναι κυρτη. ( καθαρά desing ) οσο για την τιμή στο πλαισιο που εχω ρωτήσει ειναι σχετικά καλη για πληρωμή μετρητής.

την ειχα σταμπαρει την συγκεκριμενη σε 55 ιντσες και με ειχε ζαλισει η γυναικα μου να την παρω...αλλα προτιμησα οχι κυρτη για πιο σιγουρα...ειναι πολυ ομορφη αν και απο κοντα με απογοητευσε η ποιοτητα των πλαστικων της...(δεν ειναι κακη αλλα περιμενα πιο premium)..απο εικονα τωρα μην σου κατσει cloudin banding) αλλιως ειναι πολυ καλη τηλεοραση με πολλα "εφφε" μιας και απο οτι φαινεται σε ενδιαφερει...