Βοήθεια πείραξα το service menu της B7000

cdrov

Established Member
26 March 2008
114
Καλημέρα σε όλους. Αγόρασα μια μεταχειρισμένη Β7000 samsung και ήθελα να δώ πότε κατασκευάστηκε από το service menu της. Εκεί κατά λάθος πάτησα A/V Calibration και από sucess λέει τώρα failure και πιστεύω ότι τα χρώματα των προσώπων χάλασαν. Ξέρει κανείς πώς ξαναγίνεται success? Από ότι κατάλαβα χρειάζομαι κάποιο pattern να είναι στην οθόνη για να γίνει calibration ξανα........:worshippy:

Όντως και εγώ έχω διαβάσει κάπου πως κατά την χρήση του calibration από το SM της samsung πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένο pattern στην οθόνη για να λειτουργήσει σωστά.

Ρίξε μια ματιά στο αγγλικό (www.avforums.com) και το αμερικάνικο (www.avsforum.com) φόρουμ, αν και θεωρώ λίγο δύσκολο να βρεις άκρη μόνος σου. Στο αγγλικό υπάρχει κάποιο νήμα με αναλυτικές εξηγήσεις γύρω από το sm της samsung και νομίζω πως κάτι αναφέρεται για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Όντως και εγώ έχω διαβάσει κάπου πως κατά την χρήση του calibration από το SM της samsung πρέπει να υπάρχει συγκεκριμένο pattern στην οθόνη για να λειτουργήσει σωστά.

Ρίξε μια ματιά στο αγγλικό (www.avforums.com) και το αμερικάνικο (www.avsforum.com) φόρουμ, αν και θεωρώ λίγο δύσκολο να βρεις άκρη μόνος σου. Στο αγγλικό υπάρχει κάποιο νήμα με αναλυτικές εξηγήσεις γύρω από το sm της samsung και νομίζω πως κάτι αναφέρεται για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Άστα διαβαζω εδω και 2 μέρες αλλά άκρη δεν βρίσκω...Τί κάνουν τώρα???

Διαβασα καπου οτι πρεπει να μπεις στο service menu πρεπει να κανεις τα παρακατω

Put the tv in standby mode,
then press on the remote: INFO then MENU then MUTE and then POWER
to put the TV on again.

The TV will now start up and the service menu will apear on the left.
Scroll down to Advanced then press the numerals 0000 on the remote.
You will see a box with CE DIMMING in the second or third column along (there are lots of boxes), scroll (you cannot jump to it) to it then click ENTER (on the remote).
Then click on Standard or Movie then go left or right to select on or off.

Then power off the tv. When you start it up again, the picture settings will revert to default, so you’ll need to record your settings before attempting this.

And there you have it, no auto-dimming. Beware messing around in the service menu though; unless you know what you’re doing just jump in and out following the instructions above.

Hope that helps.

It’d be cool if the initial reviews could recognise the the existence of this option now that its been found and proven to disable CE Dimming.

Σε ευχαριστώ φίλε μου. Την εφτιαξα....πήγα στο MediaM πήρα ενα τηλεκοντρόλ και μπήκα, αντέγραψα όλα τα settings και τώρα λειτουργεί ξανά μια χαρά..Ευχαριστώ