Βοήθεια ποιά απο τις 2 να διαλέξω???

papaki

New member
19 January 2007
25
Καλησπέρα σε όλους σας.Θα ήθελα την βοήθεια σας διότι είμαι λίγο πρίν την αγορά νέας τηλεόρασης.Καταρχάς η απόσταση που θα έχω θα είναι 3,50 μέτρα και η τηλεόραση θα μπεί μέσα σε γυψοσανίδα η 40"-42" με καλύπτουν η να πάω για μεγαλύτερη;

Είμαι ανάμεσα στις Philips 7603D και στην Samsung LE40A656AIF;Ποιά είναι καλύτερη και γιατί;

Σας Ευχαριστώ

Τι εννοείς θα μπει μέσα σε γυψοσανίδα;
Θα την εγκυβωτίσεις;
Αυτό μάλλον είναι πολύ κακό, διότι δεν θα είναι δυνατός ο εξαερισμός της.
Εκτός αν εννοείς πως θα την κρεμάσεις σε γυψοσανίδα. Τότε πρέπει να δεις το μέγιστο βάρος που αντέχει ο τοίχος σου.
Όσο για το ποια τηλεόραση να διαλέξεις, για να σε βοηθήσουμε πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους σκοπούς χρήσης της.
Τέλος, για την απόσταση που λες μάλλον πρέπει να στραφείς στις 46-50 ίντσες....

Ναι θα την εγκυβωτίσω αλλά θα έχω περιθώριο γύρω γύρω δεν θα είναι εντελώς κλειστή.Μήπως η 46" είναι πολύ μεγάλη βρε παιδιά;Την τηλεόραση την θέλω για όλες τις χρήσεις (tv,dvd,divx,pc,Wii).Μου άρεσαν και οι άλλες σειρές της philips (9703,7632) έχω μπερδευτεί αρκετά :bigcry: το budget μέχρι 2500

Απάντηση: Re: Βοήθεια ποιά απο τις 2 να διαλέξω???

Ναι θα την εγκυβωτίσω αλλά θα έχω περιθώριο γύρω γύρω δεν θα είναι εντελώς κλειστή.Μήπως η 46" είναι πολύ μεγάλη βρε παιδιά;Την τηλεόραση την θέλω για όλες τις χρήσεις (tv,dvd,divx,pc,Wii).Μου άρεσαν και οι άλλες σειρές της philips (9703,7632) έχω μπερδευτεί αρκετά :bigcry: το budget μέχρι 2500

Απο τα 3.5 μετρα μονο 46" και πανω. Μην παρεις μικροτερη γιατι θα το μετανιωσεις σε μια εβδομαδα που θα σου φαινονται οι 42" λιγες.

Στα 2500 παίρνεις όποια 46άρα θέλεις και η γνώμη μου είναι να μην πας ούτε σε μικρότερο μέγεθος, αλλά ούτε και σε μεγαλύτερο.

Από Philips κοιτάς την σειρά 47PFL9x03, από Sony την 46Χ3500, από Samsung την 46Α656, από Toshiba την 46ZF355 και από LG την 47LG6000.

Είμαι ανάμεσα σε philips και samsung και επειδή δεν έχω δεί πως πάιζουν οι 46" είμαι λίγο φοβισμένη.Πολύ δύσκολο να επιλέξεις τελικά

Όλες οι παραπάνω είναι εξαιρετικές επιλογές. Απλά βγες μια βόλτα να τις δεις και από κοντά γιατί σε κάθε αγορά μπαίνει και το προσωπικό γούστο στην μέση.

Υ.Γ Αναμένεται αύξηση της συμμετοχής στο νήμα :flipout:

Edit: Αν δεν βιάζεσαι δεχόμαστε και εγγραφές στο κόμμα των αναποφάσιστων αγοραστών-bye-

Last edited:
Samsung 656 ειναι απο τα ποιο Top αυτη τη στιγμη . το μονο αρνητικο ειναι η τελειως αντανακλαστικη επιφανεια που εχει. Οσο για sony και ολη την X3500 σειρα της καλυτερα να δωσεις τα λεφτα σου σε φιλανθρωπιες απο το να πας σε αυτο το μοντελο μακραν η χειροτερη. Τωρα για philips σε σειρα 7603 που ρωτας δεν θα παρεις 100 Hz οπου σε 656 θα τα ειχες και μοντελα του στυλ 9603 εχουν τιμες που φτανουν στο Θεο και πρακτικα πληρωνεις το ambilight , 2ms responce time κτλ ειναι σταχτη στα ματια. Τεσπα μην φλυαρω πολυ, προτεινω την Α656 και για τα 3,5 μετρα εισαι οριακα ειτε 40 ειτε 46 δεν εχεις προβλημα.

....Οσο για sony και ολη την X3500 σειρα της καλυτερα να δωσεις τα λεφτα σου σε φιλανθρωπιες απο το να πας σε αυτο το μοντελο μακραν η χειροτερη. .

Δεν σ'αφηνουν να αγιασεις εδω μεσα.....:mad:

Οσο για sony και ολη την X3500 σειρα της καλυτερα να δωσεις τα λεφτα σου σε φιλανθρωπιες απο το να πας σε αυτο το μοντελο μακραν η χειροτερη

Επειδή πολλοί από εμάς την θεωρούν μία από τις καλύτερες LCD, θα ήταν ενδιαφέρον να ανοίξεις ένα θεματάκι που να παρουσιάζεις τα μειονεκτήματα που μας διέφυγαν.

Όχι σε αυτό το νήμα όμως, που έχει να κάνει με την ερώτηση αγοράς της papaki, σε κάποιο νέο που θα είναι αποκλειστικά για την X3500.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Βοήθεια ποιά απο τις 2 να διαλέξω???

Επειδή πολλοί από εμάς την θεωρούν μία από τις καλύτερες LCD, θα ήταν ενδιαφέρον να ανοίξεις ένα θεματάκι που να παρουσιάζεις τα μειονεκτήματα που μας διέφυγαν.

1) Ειναι ακριβη
2) Ειναι Sony , δηλαδη "σωνει" στα Ελληνικα που σημαινει οτι φτανει πια με αυτη τη μαρκα
3) Η "gunmetal" επενδυση ειναι φτιαγμενη απο απεμπλουτισμενο ουρανιο
4) Εχει παρει μια ο μισητος γειτονας
κτλ.

H σειρά 9 της philips όντως είναι αρκετά ακριβή και δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις τόσα χρήματα για κάτι που σε λίγο καιρό θα έχει χάσει την αξία του. Σε 42" που είδα και τη samsung 656 και την philips 7603 μου άρεσαν εξίσου sony δεν θέλω.Το ότι το σαλόνι έχει πάρα πολύ φώς λέτε να μου δημιουργήσει πρόβλημα με την samsung

.Το ότι το σαλόνι έχει πάρα πολύ φώς λέτε να μου δημιουργήσει πρόβλημα με την samsung

Αν δεν ειδες καποιο προβλημα στο καταστημα (που συνηθως υπαρχει απλετο φως) τοτε δεν θα εχεις προβλημα και στο σπιτι σου.-bye-

Re: Απάντηση: Βοήθεια ποιά απο τις 2 να διαλέξω???

Ανέφερες budget 2500 και η Philips 47PFL9603 κοστίζει λιγότερα. Στην Samsung θα έχεις αρκετές αντανακλάσεις αν σκοπεύεις να βλέπεις με μπόλικο φως.

Αν δεν εχεις φωτεινές πηγές που να προσπίπτουν πάνω στο πανελ δεν θα εχεις πρόβλημα.. Δες και το ποστ του Γιάννη παραπάνω..