Βοήθεια ποιά απο τις 2 να διαλέξω???

Re: Απάντηση: Βοήθεια ποιά απο τις 2 να διαλέξω???

H αληθεια ειναι οτι αυτα τα clear panel κτλ. δημιουργουν ανακλασεις αλλα η εικονα φαινεται πολυ πιο τρισδιαστατη.

F86 και Μ86 που επαιζαν HD φαινονταν πολυ πιο εντυπωσιακες απο μια 9703 που ηταν λιγο πιο διπλα.

Αν σκεφτείτε ότι το σαλόνι είναι όλο τζαμαρία και έχει πολύ φώς μάλλον πάω προς philips μεριά

εχει και ενα αερα αυτη η philips,(9603) αλλο πραμα ρε παιδι μου.

την ειδα προχθες και μου αρεσε παρα πολυ σε τηλεοπτικο που επαιζε.

εχει και ενα αερα αυτη η philips,(9603) αλλο πραμα ρε παιδι μου.

την ειδα προχθες και μου αρεσε παρα πολυ σε τηλεοπτικο που επαιζε.

Και η τιμή του technixx αρκετά προκλητική δεδομένου ότι η Philips αναγνωρίζει όλες τις ευρωπαϊκές εγγυήσεις.

Και η τιμή του technixx αρκετά προκλητική δεδομένου ότι η Philips αναγνωρίζει όλες τις ευρωπαϊκές εγγυήσεις.

απο οτο διαβαζω ειναι πολυ καλη εταιρια σε θεμα service.

να χτυπησω μια 32αρα για μονιτορ?

για home pc θα ειναι οτι πρεπει

Last edited:
τι αστειο?

η ειμαστε οπαδοι του μεγεθους η οχι?

και ενα ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο και................ πασας

Το αστειο παει για το service του technixx.

αμα αναγνωριζει ολες τις Ευρωπαικες εγγυησεις γιατι οχι?

οσο για το μεγεθος εαν δεν ανεβω 50% επανω δεν καταλαβαινω διαφορα δηλ. απο 20αρα σε 32αρα

Γιατι παλιοτερα ειχαμε ακουσει/διαβασει διαφορα για την αντιμετωπιση προβληματων απο το συγκεκριμενο μαγαζι.

Γιατι παλιοτερα ειχαμε ακουσει/διαβασει διαφορα για την αντιμετωπιση προβληματων απο το συγκεκριμενο μαγαζι.

θα κανω ενα τηλεφωνο στην philips και θα ενημερωσω.

Αναφερόμαστε στο service και την αντιπροσωπεία της Philips η οποία προς τιμή της είναι η μόνη εταιρία (από όσο γνωρίζω) που επίσημα αναλαμβάνει τις εγγυήσεις για τηλεοράσεις που έχουν αγοραστεί από εξωτερικό (όπως αυτές του technixx).

Αναφερόμαστε στο service και την αντιπροσωπεία της Philips η οποία προς τιμή της είναι η μόνη εταιρία (από όσο γνωρίζω) που επίσημα αναλαμβάνει τις εγγυήσεις για τηλεοράσεις που έχουν αγοραστεί από εξωτερικό (όπως αυτές του technixx).

Δεν διαφωνω σ' αυτο και μπραβο στην philips, αλλα θελει διευκρινηση αν εχεις να κανεις με την philips ή με τον technixx.

Συμφωνα με το site του, ο πελατης πληρωνει την αποστολη στον technixx και αυτοι τα εξοδα προς και απο τον κατασκευαστη και πισω στον πελατη.

Και αν ειναι DOA κομματι, τοτε τι ισχυει?

Δεν διαφωνω σ' αυτο και μπραβο στην philips, αλλα θελει διευκρινηση αν εχεις να κανεις με την philips ή με τον technixx.

Συμφωνα με το site του, ο πελατης πληρωνει την αποστολη στον technixx και αυτοι τα εξοδα προς και απο τον κατασκευαστη και πισω στον πελατη.

Και αν ειναι DOA κομματι, τοτε τι ισχυει?

Αυτό ισχύει για τις αντιπροσωπείες που δεν αναγνωρίζουν τις αγορές από εξωτερικό (δηλαδή όλες εκτός Philips). Μέλος του φόρουμ είχε πάρει την 47PFL9632 από expansys (Γαλλία δηλαδή) και η εδώ αντιπροσωπεία του είπε πως τον καλύπτει πλήρως σε περίπτωση βλάβης.

Για DOA έχεις να κάνεις με το μαγαζί λογικά.

Εξυπηρέτηση καταναλωτών της Philips
0 0800 3122 1280

καλυπτει απο οπου και εαν εχεις αγορασει την τηλεοραση,μου ειπαν την λεξη "παγκοσμια" υποστηριξη philips στην ερωτηση μου π.χ απο Αμερικη

Παπάκι η μόνη LCD που θα αγόραζα θα ήταν η Χ. Με διαφορά η καλύτερη θεωρώ, και λόγω αξιοπιστίας/κατασκευής και βέβαια εικόνας. Στο φωτεινό σαλόνι σου το μαύρο θα είναι πίσσα και το γυάλινο πλαίσιο θα "δείξει" πολύ. Ίσα που προλαβαίνεις πριν έρθουν τα μπαούλα της Σόνυ επόμενης γενιάς.