ΒΟΗΘΕΙΑ !!! Πως βάζω ελληνικους υπότιτλους στον Divx player?

kostasdimirta

New member
2 March 2008
15
θεσσαλονίκη
Κατέβασα το 13 επεισόδιο που prison break (μου είχαν δώσει τα προυγούμενα) έχω κολλήσει άσχημα, πως θα βάλω υπότιτλους στο 13 το βλέπω στον Divx Player ξέρει κανείς ??? :bang:

πρέπει να βρεις να κατεβάσεις και τους αντίστοιχους υπότιτλους και να φροντίσεις να τους βάλεις στον ίδιο φάκελο και να τους ονομάσεις με το ίδιο όνομα όπως το divx.

Αποθήκευσε τους στον ίδιο φάκελο που έχεις το divx. Μετά αν χρειαστεί, μετονομάζεις κάποιο είτε το srt (υπότιτλοι) είτε το divx (Prison Break) ώστε να έχουν το ίδιο όνομα, π.χ. prisonbreak.srt % prisonbreak.divx. Μετά κανονικά πρέπει να μπορείς να βλέπεις υπότιτλους. Αν όχι και πριν έβλεπες, σημαίνει πως κάπως σου είχαν ενσωματώσει τους υπότιτλους και χρειάζεσαι το http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php (freeware) για να τους ενσωματώσεις. Κανονικά βέβαια, χρειάζεσαι κάτι σαν το VobSub.

Σε κάθε περίπτωση, μπες στο Link αυτό και δες. Θα καταλάβεις πολύ περισσότερα.

τους υπότιτλους τους βρήκα´τι κάνω παρακάτω δεν κατάλαβά μήπως γίνεται λίγο πιο απλά για αρχάριους?

Αν το αρχείο .avi έχει όνομα Prison_Break_13.avi για παράδειγμα, θα πρέπει να μετονομάσεις το αρχείο των υποτίτλων σε Prison_Break_13.srt. Τα δύο αυτά αρχεία θα πρέπει να είναι δτον ίδιο φάκελο (folder) στον υπολογιστή σου. Ξεκινώντας το .avi θα πρέπει να έχει κανονικά υπότιτλους, μετην προϋπόθεση ότι έχεις τον κατάληλο player, που υποθέτω ότι συμβαίνε αφού έχεις δει και τα προηγούμενα επεισόδια.

Πιο λιανά δε γίνεται -bye-

edit: Με προλαβαν άλλοι...

Απάντηση: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ !!! Πως βάζω ελληνικους υπότιτλους στον Divx player?

edit: Με προλαβαν άλλοι...

πολλα εγραψες για αυτο!!
ενω ο παλιος ...ειναι αλλοιως.

Εμένα και η ταινείες και οι υπότιτλοι έχουν το ίδιο όνομα αλά όταν ξεκινάω την ταινεία ακόμα δεν βλέπω τους υπότιτλους. Τι πρέπει να κάνω;

Απάντηση: Re: ΒΟΗΘΕΙΑ !!! Πως βάζω ελληνικους υπότιτλους στον Divx player?

Κάτι πήρε το αυτί μου ότι δε θα υπάρξει 4ος...
Θα υπαρξει 4ος Κυκλος και θα εχει 22-23 επεισοδια! Το Εχει πει η ιδια η Fox! Αναμενουμε μεχρι τα τελη Αυγουστου!