ΒΟΗΘΕΙΑ!! ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΗΧΟΥ ΜΕ SAMSUNG LE40F86BD META ΑΠΟ SERVICE MENU

Evri1

New member
13 September 2011
4
Σας παρακαλώ βοηθήστε αν μπορείτε, έχω απελπιστεί!
Πατώντας info - menu - mute μπήκα στο service menu της LE40f86bd. Μη ρωτήσετε γιατί το έκανα, μάλλον από περιέργεια και από βλακεία.:AFADF0:

Δεν άλλαξα τίποτα και έκλεισα την τηλεόραση. Μόλις την άνοιξα, ο ήχος έχει αλλάξει προς το χειρότερο! Είναι εντελώς flat και βαθύς και δεν μπορώ να τον αλλάξω με τίποτα.
Ψάχνοντας λίγο στο internet βλέπω ότι αυτό το πρόβλημα το έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι, αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποια λύση.

Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει;

Ευχαριστώ

Σας παρακαλώ βοηθήστε αν μπορείτε, έχω απελπιστεί!
Πατώντας info - menu - mute μπήκα στο service menu της LE40f86bd. Μη ρωτήσετε γιατί το έκανα, μάλλον από περιέργεια και από βλακεία.:AFADF0:

Δεν άλλαξα τίποτα και έκλεισα την τηλεόραση. Μόλις την άνοιξα, ο ήχος έχει αλλάξει προς το χειρότερο! Είναι εντελώς flat και βαθύς και δεν μπορώ να τον αλλάξω με τίποτα.
Ψάχνοντας λίγο στο internet βλέπω ότι αυτό το πρόβλημα το έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι, αλλά δεν μπορώ να βρω πουθενά κάποια λύση.

Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει;

Ευχαριστώ

Αν δεν εκανες τιποτα στο service menu λογικα δεν ηταν αυτη η αιτια.
Πιο πιθανο βλεπω να εχει ξερρυθμιστει ο ηχος απο τα προσωπικα σου settings. Και σου το λεω αυτο διοτι οταν παιζω απο το μενου του ηχου μπορω να εχω ηχο οπως τον θελω και αν γυρισω σε προρυθμισμενες ρυθμισεις εχω τον ηχο οπως τον περιγραφεις,
Παιξε λιγο το μενου του ηχου και δοκιμασε ολες τις ρυθμισεις. Εκει βλεπωμ εγω το προβλημα με την προυποθεση οτι οντως δεν αλλαξες τιποτα στο service menu εστω και κατα λαθος.
Νικος

Ευχαριστώ

Έχεις δίκιο ilise, σ' ευχαριστώ.
Χθες το βράδυ μέσα στον πανικό μου, ούτε εγώ ξέρω τι ρυθμίσεις έκανα στο μενού του ήχου και δεν μπορούσα να καταλάβω διαφορά. Με παρέσυρε και αυτό http://www.avforums.com/forums/lcd-...sound-problem-after-viewing-serivce-menu.html και κάτι άλλα που έβρισκα... :BDBDG54:

Σήμερα, πιο ψύχραιμα, και αφού ήξερα με σιγουριά ότι δεν έχω κάνει καμία αλλαγή στο service menu, έκατσα και ξαναέκανα όλες τις ρυθμίσεις στον ήχο και νομίζω ότι τον επανέφερα στην κατάσταση που ήταν και πριν. :a0210:

Της νύχτας τα καμώματα...

Ευχαριστώ και πάλι!

Re: Ευχαριστώ

Έχεις δίκιο ilise, σ' ευχαριστώ.
Χθες το βράδυ μέσα στον πανικό μου, ούτε εγώ ξέρω τι ρυθμίσεις έκανα στο μενού του ήχου και δεν μπορούσα να καταλάβω διαφορά. Με παρέσυρε και αυτό http://www.avforums.com/forums/lcd-...sound-problem-after-viewing-serivce-menu.html και κάτι άλλα που έβρισκα... :BDBDG54:

Σήμερα, πιο ψύχραιμα, και αφού ήξερα με σιγουριά ότι δεν έχω κάνει καμία αλλαγή στο service menu, έκατσα και ξαναέκανα όλες τις ρυθμίσεις στον ήχο και νομίζω ότι τον επανέφερα στην κατάσταση που ήταν και πριν. :a0210:

Της νύχτας τα καμώματα...

Ευχαριστώ και πάλι!

Τελος καλο ολα καλα,:SFGSFGSF:
Παρακαλω δεν κανει τιποτα.
Νικος