Βοήθεια.. Πρόβλημα με τη Philips 47pfl7606H... Άμεση ανάγκη για επιλογή άλλης...

Φίλε μου δεν ξέρω αν η Philips αξίζει η όχι (και εγώ σκέφτομαι μια philips τελευταία), αλλά δεν θα την έπαιρνα από τον Κωτσόβολο. Είναι κατάστημα με ελαφρώς ύποπτες τακτικές.

Παιδιά εγώ επιμένω πως κάτι μου βρωμάει...Εγώ όσες και να είδα σε εκθέσεις αλλα και αυτή που τελικά πήρα, είναι άψογες. Υψηλή ποιότητα κατασκευής για τα λεφτά της. Επίσης δεν μπορώ να πιστέψω ότι τέτοιο εξώφθαλμο ελλάτωμα πέρασε όλους του ελεγχους ποιότητας κατα την παραγωγή (ειδικά ολόκληρη παρτίδα!).... Δεν νομίζω η Philips να θέλει να αυτοκτονήσει...κάτι άλλο πρέπει να παίζει με τα κομμάτια του Κωτσόβολου...

Τι μπορεί να παίζει ρε παιδιά; Λέτε να απαιτήσω τα χρήματα μου πίσω και να πάω να την πάρω απο Mediamarkt ας πούμε;

Να πάρεις τα χρήματά σου πίσω και να πάρεις κάτι καλύτερο από κάποιο άλλο κατάστημα. ;)

Φίλε μου, πάρε τα χρηματά σου πίσω. Απο τη στιγμή που θέλεις αυτό το μοντέλο δεν είσαι υποχρεωμένος ούτε να δεχτείς "εκπτώσεις", ούτε να συμβιβαστείς με κάτι άλλο.

Μάγκες με βοηθήσατε υπερβολικά ως τώρα... Πλέον και ευτυχώς πιστεύω, γλίτωσα από μεγάλη ταλαιπωρία και κατάφερα να γυρίσω την τηλεόραση και να έχω τα 1050 στα χέρια μου... Νομίζω ότι έχω πειστεί πλέον, να πάω για plasma... συγκεκιμένα για την PANASONIC TX-P50GT30... το μόνο που με προβληματίζει είναι το πως θα γίνει το στρώσιμο και όλα τα υπόλοιπα περίεργα που χρειάζονται οι plasma... Θ´λω για ακόμη μια φορά γνώμες... Εξάλλου τώρα η philips μας τέλειωσε γιατί αν πήγαινα για άλλη θα πήγαινα για σειρά 9 που ξεφεύγει η τιμή...

Γνώμες γιατί?
Καλύτερη επιλογή δε νομίζω πως μπορείς να κάνεις σε plasma.
Αν θες μια γνώμη, διάβασε πέντε πράγματα στο forum για το τί πρέπει να προσέξεις στην αρχή, στα ανάλογα threads.
Δε πρέπει να λέγεται καν στρώσιμο πλέον στις σύγχρονες plasma οπότε μη σε προβληματίζει τίποτα.
Μεγειά σου από τώρα!

Πάντως μέσα στο budget σου είναι πλέον και η GT30. Τρέξε να προλάβεις να τσιμπήσεις μια πριν εξαντληθούν... :smile: