ΒΟΗΘΕΙΑ!-SAMSUNG LE40A786R LED input lag

amyntas77

New member
17 November 2008
34
Αγαπητοί φίλοι.Είμαι νέος στο χώρο και σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω μία εκ των Samsung LE40a786r LED, Sony w4500 και Samsung LE40a656.Βασικά ψίνομαι για την LED αλλά διάβασα πως έχει πρόβλημα με το input lag από playstation 3 που φυσικά θα αποκτήσω επίσης.Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει ας με βοηθήσει παρακαλώ στην επιλογή μου.Οι τιμές είναι-Samsung LE40a786r LED=1400 euro
Sony w4500=1295 euro
Samsung LE40a656=1130 euro

Ευχαριστώ πολύ

Αυτήν τον οθόνη ήθελα να πάρω και εγώ αλα έχει input lag γενικός όχι μονο στο ps3 ακόμα και στο pc και ειδικά αν πέζεις και με άλους μέσω διαδικτύου είσαι χαμένος.
Δεν την έχω προσωπικά άλλα είδα review αναλυτικό και λέει ο μάγκας που τις έκανε τα τεστ πος έχει 70 ms lag, δηλαδή βλέπεις οτι γίνετε μετα απο 4-5 frames καθυστέριση και αυτό με όλλα τα χαρακτιριστικά τις samsung στο off.
Τελικά παράγγειλα τιν Philips 37PFL9603D είναι λιγο ακριβή αλα είμαι τις αποψης όταν περνεις κάτι που θα το χρεισιμοποιείς κάθε μέρα για πάρα πολύ καιρό πάρτο καλό σε λογικά πλαίσια παντα.

Αυτήν τον οθόνη ήθελα να πάρω και εγώ αλα έχει input lag γενικός όχι μονο στο ps3 ακόμα και στο pc και ειδικά αν πέζεις και με άλους μέσω διαδικτύου είσαι χαμένος.
Δεν την έχω προσωπικά άλλα είδα review αναλυτικό και λέει ο μάγκας που τις έκανε τα τεστ πος έχει 70 ms lag, δηλαδή βλέπεις οτι γίνετε μετα απο 4-5 frames καθυστέριση και αυτό με όλλα τα χαρακτιριστικά τις samsung στο off.
Τελικά παράγγειλα τιν Philips 37PFL9603D είναι λιγο ακριβή αλα είμαι τις αποψης όταν περνεις κάτι που θα το χρεισιμοποιείς κάθε μέρα για πάρα πολύ καιρό πάρτο καλό σε λογικά πλαίσια παντα.

Μα η Philips έχει ακόμα μεγαλύτερο lag...:chinscratch::bang::nounder:

Που έχει valid review για το πόσο lag εχει η philips 37pfl3603d μπας και το σώσο το πράγμα πριν δόσω τα λεφτά να πάρω καμιά άλλη γιατί είμουν μεταξί τις samsung και τις philips... και την θέλω για movies-games απο media center pc.