Βοήθεια σχετικά με φραγή κλήσης

nsamar

AVClub Addicted Member
18 June 2006
1,915
Washington, DC
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής:
Δέχομαι ανεπιθύμητες/κακοβουλες κλήσεις και μηνύματα από κάποιους συγκεκριμένους αριθμούς.
Ψάχνω λοιπόν ένα τρόπο (είτε χρησιμοποιώντας κάποια εφαρμογή είτε πειράζοντας κάποιες ρυθμίσεις στι iPhone) ώστε να σταματήσω τις εισερχόμενες κλήσεις και τα μηνύματα από τους συγκεκριμένους αριθμούς. Δε με απασχολεί εάν το τηλ θα δέχεται τις κλήσεις / μηνύματα και στη συνέχεια τα απορρίπτει ή εάν θα τα απορρίψει αυτόματα.

Να σας αναφέρω ότι είμαι κάτοχος του νέου 3GS που δεν σπάει (και δε θα ήθελα να το σπάσω το τηλέφωνο) οπότε το iBlackList απορρίπτεται

Και εγώ το 3gs έχω και μάλιστα σπασμένο με blackra1n και με το iBlackList κάνω την δουλειά που ζητάς.

Θα εννοείς ότι χάνει το ξεκλείδωμα κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής:
Δέχομαι ανεπιθύμητες/κακοβουλες κλήσεις και μηνύματα από κάποιους συγκεκριμένους αριθμούς.
Ψάχνω λοιπόν ένα τρόπο (είτε χρησιμοποιώντας κάποια εφαρμογή είτε πειράζοντας κάποιες ρυθμίσεις στι iPhone) ώστε να σταματήσω τις εισερχόμενες κλήσεις και τα μηνύματα από τους συγκεκριμένους αριθμούς. Δε με απασχολεί εάν το τηλ θα δέχεται τις κλήσεις / μηνύματα και στη συνέχεια τα απορρίπτει ή εάν θα τα απορρίψει αυτόματα.

τι δίκτυο είσαι ? δεχεσαι κλήσεις απο αριθμούς με απόκρυψη ?

Vodafone ναι και θέλω να συνεχίσω να δέχομαι το έχω ψάξει από το δίκτυο και δε γίνεται μόνο μέσω της συσκευής εάν μπορέσω να κάνω κάτι

υπάρχει μια υπηρεσία κακόβουλων κλήσεων η οποία ενημερώνει αυτόν που σε καλει με απόκρυψη πως ο αριθμός του θα φανεί. εαν σε βολεύει αυτό να ψάξω τι μπορείς να κάνεις και με τα sms.

Το ξέρω αυτο που λές αλλά δε μου κάνει. Οι κλήσεις που δέχομαι είναι απο συγκεκριμένα νούμερα και αυτά θέλω να φιλτράρω. Επαναλλαμβάνω, επειδή το έχω ψάξει αρκετά η Vodafone (το δίκτυο) δεν μπορεί να φιλτράρει επιλεκτικά νούμερα και γι αυτό ψάχνω να δω πως γίκνεται από τη συσκευή του τηλεφώνου. Πριν το iphone είχα το Omnia όπου είχα βρεί ένα προγραμματάκι στο οποίο καταχωρούσες τα ανεπιθύμητα νούμερα και όταν είχες κλήση από αυτά το έκλεινε αυτόματα και όταν λάμβανες μνμ από αυτά το έσβηνε αυτόματα. Ο χρήστης δεν έπαιρνε χαμπάρι τπτ εκτός εάν έμπαινε στο log του προγράμματος.

Το θέμα αυτό το έχω ξεψαχνίσει και εγώ αλλά δυστυχώς σε τέτοια περίπτωση ο μόνος τρόπος / δρόμος είναι το JB πράγμα το οποίο δεν το θέλω ούτε εγώ και δυστυχώς ή ευτυχώς παραμένω ως έχει...Από Vodafone όπως προ ανέφερες ναι δεν υπάρχει φιλτράρισμα απλά ο πλήρης έλεγχος με ανανέωση κάθε 15 ημέρες της υπηρεσίας...μπελάς μεγάλος