Βοηθεια σχετικα με xm-l t6

vasileios

New member
5 July 2006
8
Καταρχην καλησπέρα,

θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με μια μικρομετατροπη που θελω να κανω σε καποιους φακους για χρηση σε ποδηλατο.
εχω παρει ηδη δυο απο αυτους:
http://www.lightmalls.com/solarforce-l2m-cree-xml-t6-1000-lumen-5-mode-led-flashlight-1-16340-black

και θελω να τους χρησιμοποιω με εξωτερικο battery pack κατα προτιμηση nimh aa

και εδω ξεκινα η ασχετοσυνη μου.
μπορω να τους συνδεσω σειριακα με μια nimh 6 aa cells 7.2V ?
το ιδανικο θα ηταν να καταργησω τα switches και να εχω ενα switch πανω στο τιμονι.

Επισης θα ήθελα η μπαταρία να διαρκει πάνω απο 2 ώρες.

Ευχαριστω προκαταβολικά.

κοιτα,

κατα αρχην ολοι ασχετοι ειμαστε, και γιαυτο ειμαστε εδω για να ανταλλασουμε αποψεις και γνωμες. Ετσι περισσοτερες ιδεες προσφερουν καλυτερο αποτελεσμα.

Τωρα απο την δικη μου γνωμη θα κρατησεις το εξης. Αν βαλεις σε ποδηλατο αυτα τα πραγματα θα τυφλωσεις σιγουρα τους απεντι. Το φως αν βγαζουν τοσο ειναι παρα πολυ. αν και ειμαι επιφυλακτικος.

Απο εκει και περα η αλλαγη δεν ειναι δυσκολη αρκει να μπορεσεις να συνδεσεις 2 καλωδια. Η μπαταρια που θελεις να συνδεσεις ειναι στο οριο. αυτο που θα κανεις ςιναι να συνδεσεις σε σειρα τους 2 φακους και να παρεις + - απο την μπαταρια.

πιο ευκολο ειναι να βαλεις δυο ψευτικες μπαταριες....μετα θα ανοιξεις το διασκοπτη και θα συνδεσεις τα καλωδια κατευθειαν στην πλακετα...μπορεις να αγορασεις εξτρα πλακετες απο το manafont. θα εχεις τρυπησει το λαστιχακι του διακοπτη και με την τελικη συναρμολογηση θα βαλεις σηλικονη απο μεσα για να το κανεις σχεδον συμπαγες. στην ουσια κανεις μια αυτοσχεδια καλωδιωση tape switch σαν αυτα που βαζουν στα οπλα.

με τον τροπο αυτο η μετατροπη ειναι ευκολη και αναστρεψιμη..θυσιαζεις μονο τα λαστιχακια που βρισκονται με το κιλο...

κοιτα στο ρευμα που θα εχεις αντεχει..αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν κανει κλικ...για να δινει συνεχεια ρευμα...