Βοηθεια σε αγορα ενισχυτη και αντικατασταση παλιου!

davelis

New member
27 May 2014
3
καλσησπερα και καλως σας βρηκα.
θα ηθελα λιγη βοηθεια για την αγορα ενος ενισχυτη που θελω.

Εχω ενα ηχοσυστημα technics sh-eh750 οπου ο ενισχυτης του δεν λειτουργει καλα κανει διακοπες στον ηχο και εχει χαλασει και ο χειρισμος στην ενταση του ηχου,οποτε σκεφτομουν να παρω εναν καινουργιο και να του βαλω πανω τα δυο ηχεια που ειναι 160w το καθενα.
Και η ερωτηση μου τωρα ειναι η εξης. το ηχειο απο πισω συνδεεται με 4 καλωδια αντι για 2, τα δυο + συνδεουν το γουφερ του ηχειου που εχει πανω.
Οποτε τι ενυσχητη πρεπει να βρω ωστε να μπορω να τα συνδεσω οπως στον technicks ? απο συνδεσμολογια δεν εχω ιδεα και με μπερδευει ετσι οπως ειναι.
τα ηχεια ειναι 160w στα 6Ω.

Last edited by a moderator:
Τα q acoustics 2010i τα χρησιμοποιω με εναν Technics su810 45 watt του '91 και ειναι αψογα.. πολυ ωραιος και ξεκουραστος ηχος.. κοστιζουν 175 ευρω περιπου.. Αν θελεις κατι παραπανω σε μπασο (μεγαλυτερη καμπινα) τα 2020i της ιδιας εταιριας κοστιζουν γυρω στα 240 ευρω νομιζω.. Καλο θα ειναι να πας να ακουσεις μερικα ηχεια...

Τα q acoustics 2010i τα χρησιμοποιω με εναν Technics su810 45 watt του '91 και ειναι αψογα.. πολυ ωραιος και ξεκουραστος ηχος.. κοστιζουν 175 ευρω περιπου.. Αν θελεις κατι παραπανω σε μπασο (μεγαλυτερη καμπινα) τα 2020i της ιδιας εταιριας κοστιζουν γυρω στα 240 ευρω νομιζω.. Καλο θα ειναι να πας να ακουσεις μερικα ηχεια...
από χαμηλά πως είναι το συγκεκριμενο σετ ;

από χαμηλά πως είναι το συγκεκριμενο σετ ;

Κοιταξε, για το μεγεθος της καμπινας τους ειναι αξιοπρεπεστατα. Βεβαια εξαρταται η αναγκη σου για χαμηλα απο το ειδος μουσικης που ακους, απο το χωρο που πρεπει να καλυψεις, κλπ. Δες και review's στο internet υπαρχουν αρκετα... Για αυτη την κατηγορια τιμης κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλα.. Η μονη πραγματικη συγκριση που εγω εχω κανει στο χωρο μου ειναι με τα epos epic 2 που τα εχω και αυτα σπιτι και εκει τα χαμηλα φυσικα διαφερουν πολυ. Αλλα μιλαμε για 3πλασια, σχεδον 4πλασια καμπινα, κατηγορια τιμης (μετα την πτωση απο την εταιρια) στα 525 ευρω περιπου, και ηχειο που για την κατηγορια τιμης του θεωρειται απο τα πιο περιεκτικα σε χαμηλο... Τα q 2010i τα ακουσα στο καταστημα να παιζουν (πριν την αγορα) απεναντι σε dali, Wharfedale Diamond, kef, σε κατηγορια τιμης μεχρι και 300+ ευρω... Τα monitor audio bx2 ηταν καλα, την εποχη που τα ακουσα στα 340 ευρω περιπου, αλλα δεν μου αρεσαν πολυ τα πριμα. Μεχρι εκει, και ενω ακουσα καλο ηχο δεν βρηκα κατι που να δικαιολογει τη διαφορα τιμης. Τα ''μικρα'' κατα τη γνωμη μου παιζουν πανω απο την κατηγορια τιμης τους οποτε για να ακουσω αισθητη διαφορα ανεβηκα στα epos. Tωρα τα εχω και τα δυο και ειμαι ευχαριστημενος και απο τις δυο εταιριες. Οπωσδηποτε να πας να τα ακουσεις φυσικα...

Last edited:
Μαζί με τα εξαιρετικα q2020 αν θες ακόμα μεγαλύτερη καμπινα παιζουν στα 340 και οι ζενζορες 3 επίσης εξαιρετικοι.τρελό vfm και τα δυο ακούς και οποίο σ κανει κλικ το χτυπας

Last edited: