Βοηθεια σε αγορα κλωνου ....

babis_net

Established Member
11 January 2009
108
Ενας φιλος θελει να αγορασει 800αρη κλωνο αλλα το εψαξα λιγο και μπερδευτηκα με τα sim version twaivan japan china.
Μπορει κανενας φιλος να βοηθησει η να μου προτεινει κατι ετσι ωστε να μην εχω προβληματα;
Εχω 2 χρονια original 800 και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα και πολυ τακτικα αλλαζω και το firmware φανταζομαι εκει ειναι καπως ποιο δυσκολο αυτο
 
Οι κλωνοι με sim Ferrari συμπεριφερονται καλυτερα παντως κ χωρις προβληματα.
 
Επειδή και εγώ είδα για κλώνο,μεταξύ άλλων δεκτών, μου είπαν ότι καλό είναι να έχει tuner σειράς M και 82 Bootloader.
 
Υπαρχουν sim Με Ferrari και 2.01 λενε οτι το Ferrari ειναι πιο καλο και πιο συγχρονο να το προτιμήσω?Μετα υπάρχουν καποια που εχουν και ανεμιστήρα μέσα να είναι κτιτηριο το ανεμιστηράκι?
Στον δικο μου original 800 δεν είχα προβληματα με θερμοκρασίες
 
Αν θα τον παρεις απο Ελλαδα, ακου ο,τι σου ειπαν ηδη τα παιδια. Αν θα τον παρεις απο εξωτερικο (δηλ. απο Κινα) εχε υποψιν σου οτι... κλωνοποιηθηκε ηδη και ο 800SE!
 
Μου έδωσαν έναν DM 500s κλωνο ο οποίος έχει μέσα nemesis με cccam.
Εγώ θέλω να περάσω newcamd αλλά δεν τα κατάφερα.
Ξέρει κάποιος κανένα μαγαζί στην Αθήνα που να ρυθμίζει dreambox?