Βοηθεια σε αγορα νεας τηλεορασης!!!

sgi_

New member
30 December 2013
67
1)θελω αν ειναι πανω απο 32'' μεχρι 39-40''
2)θελω να εχει PIP(δλδ να βλεπω κ δευτερο καναλι αυτοχρονα σε μικρο παραθυρακι)
3)θελω να εχει PVR (δλδ να μπορω να κανω καταγραφη προγραμματων κ να τα βλεπω οταν μπορω)
4)θελω να συνδεεται με wifi στο ιντερνετ(πρεπει να παω οποσδηποτε σε smart tv ή μπορω να παω σε περισσοτερες ιντσες(ενοω πανω απο 32'' αλλα παντα μεχρι 40'') αγοραζοντας μια απλη Led παιρνωντας
καποιο εχτρα media player η tv dongle σαν αυτο πχ http://www.e-shop.gr...t?id=PER.572259
+οτι θα μπορω να εχω με το συγκεκριμενο κ παιχνιδια κ εφαρμογες android στην τν ???
τα media player με wifi παντα η το tv dongle ειναι συνβατα με ολες τις τηλεορασεις led??

παρακαλω πολυ διαφωτηστεμε τη να κανω γιατι εχω μπερδευτει!
προτινετε μου μοντελα συγκεκριμενα η και συνδιασμους αν αποκιτε για απλη led me kapoio tv dongle
εχωντας παντα κ τα 4 πραγματα που ζηταω!
κ με μπατζετ μεχρι 400e!!!

Last edited by a moderator:
Τα χαρακτηριστικά που ζητάς είναι δύσκολο να βρεθούν όλα μαζί σε αυτή την τιμή. Θα την θέλαμε σίγουρα όλοι. Μια αξιόπιστη πρόταση με τα χαρακτηριστικά pvr και pip, 40´´ στο μπάτζετ σου είναι η https://www.skroutz.gr/s/3568704/Samsung-UE40F5300.html
Θα χρειαστείς όμως επιπλέον τον αντάπτορα για wifi της Samsung για να έχεις smart. Αλλιώς πας στην 40F5500 που είναι πλήρης και δίνεται κατά καιρούς στα 450 . Στις εκπτώσεις σίγουρα θα την βρεις και χαμηλότερα.
Οι αντάπτορες wifi που κυκλοφορούν είναι άγνωστο αν κάνουν και τις δυνατότητες για τον οποιονδήποτε δέκτη, αν έχουν δυνατό σήμα κλπ. Είναι μια κάποια λύση για ήδη υπάρχουσες τηλεοράσεις, για μένα αφού παίρνεις καινούργια και θες να είναι smart καλύτερα δώσε 50 παραπάνω για να ειναι ενσωματωμένος, άλλωστε με το φλασάκι στα ίδια θα έρθεις πάλι.

Last edited:
Ναι οκ το καταλαβαίνω οτι ειναι δύσκολο να τα βρω ολα αυτα στην τιμη που θελω σε 40αρα ειπα μηπως...σε πιο μικρη διασταση με ελάχιστη την 32αρα τη μου προτείνετε αλλα θελω κ παλι να εχει ολα οσα ζηταω.κ εγω αυτης στις αποψης ειμαι να ειναι ενσωματωμένο με wifi αλλα δεν γνωριζα για το usb wifi και ειπα μηπως συμφέρει

Σε 32άρα με όλα που θες είσαι εδώ http://www.skroutz.gr/s/3006096/Samsung-UE32F5500.html κάπου στα 350 παίζει είναι καθαρή smart και το κυριότερο είναι αξιόπιστη. Οι Lg δεν τα συνηθίζουν γενικώς τα PVR ενώ οι Sony τα έχουν στα ακριβότερα μοντέλα. Είναι όμως χρήσιμο εργαλείο.

Last edited:
Μοναδικη επιλογή ετσι? Τπτ σε 37 η 39 δεν υπαρχει με ολο το πακετο κ μεχρι 400?

Και να ρωτήσω κατι ακομα αυτή 32 Samsung ποσο αποθηκευτικό χώρο gb εχει για να κανω εγγραφή προγραμματων? Μπορω να τον επεκτεινω με καπιο εχτα σκληρο δισκου που θασυνδεσω στην τν?

Η εγγραφή γίνεται σε περιφερειακά αποθηκευτικά μέσα. Απόσταση θέασης ?

Δεύτερο κανάλι ταυτόχρονα μόνο εφόσον πας σε πολύ ακριβά μοντέλα με 2 δέκτες όπως η Samsung F8000 και η Panasonic WT60.
Yperion γίνεται PIP με δεύτερο κανάλι δλδ εντός της οθόνης, χρησιμοποιώντας δεύτερο δέκτη τον αποκωδικοποιητή DVB-T ? (εννοώ έχοντας ήδη η τηλεόραση ενσωματωμένο τον δικό της)

Re: Απάντηση: Βοηθεια σε αγορα νεας τηλεορασης!!!

Η εγγραφή γίνεται σε περιφερειακά αποθηκευτικά μέσα. Απόσταση θέασης ?
Δλδ δεν εχει καποια gb ενσωματωμένα η τν? Μονο με εξωτερικό σκληρό δίσκο η usb θα μπορω να κανω εγγραφη προγραμματος?
Αποσταση θεασης 2-3μετρα γιατί?

αν βαλω ενα hub για να εχω περισσοτερες θυρες usb τα το ιποστιριζει η πρεπει να προσασμοστο αποκλειστικα στις 2?

Ναι sgi. Μιλάμε για εγγραφή σε στικάκι ή για εξωτερικό σκληρό. Ίσως όσο εξελίσσονται τα μοντέλα τα επόμενα χρόνια να έχουν και χώρο εσωτερικής αποθήκευσης στην tv. Για την ώρα προσφέρεται έτσι το pvr. Γι αυτό αν πρόσεξες το ονομάζουν pvr ready κι όχι pvr direct.

οκ το καταλαβα! κ για το hub θα το αναγνωριζει να εχω πιο πολλες θυρες usb?

Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, μη σε πάρω στο λαιμό μου :) Καλή τιμή σε 32άρα smart Sony έχει ο Κωτσος μόνο για σημερα με Pvr 333 -5% έκπτωση. Σαν εικόνα μόνο αξίζει.

Last edited:
Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ, μη σε πάρω στο λαιμό μου :) Καλή τιμή σε 32άρα smart Sony έχει ο Κωτσος μόνο για σημερα με Pvr 333 -5% έκπτωση. Σαν εικόνα μόνο αξίζει.

Οταν λες κωτσος εννοείς τον κωτσοβολο? Υπαρχει κ στο ίντερνετ η προσφορα η μονο στο κατάστημα? Εχει ολα οσα ζηταω η sony? K pip? Πιο μοντελο ειναι?

Ναι αυτόν εννοώ, αλλά δεν έχει το Pip που θέλεις. Απλά είναι καλή τηλεόραση και θα την χαρείς σαν εικόνα και έχει μερικά ενδιαφέροντα εξτρά. Η προσφορά των 333 μειώνεται ακόμα περισσότερο 5% αν την κλείσεις σημερα ιντερνετικά. http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/129062-sony-kdl32w600

Yperion γίνεται PIP με δεύτερο κανάλι δλδ εντός της οθόνης, χρησιμοποιώντας δεύτερο δέκτη τον αποκωδικοποιητή DVB-T ? (εννοώ έχοντας ήδη η τηλεόραση ενσωματωμένο τον δικό της)

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θεωρητικά γίνεται να δεις ένα κανάλι από τον εσωτερικό δέκτη και ένα από εξωτερική πηγή (πχ. εξωτερικό δέκτη συνδεδεμένο με HDMI).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βοηθεια σε αγορα νεας τηλεορασης!!!

Αποσταση θεασης 2-3μετρα γιατί?

Πρώτα από όλα κοιταζεις την απόσταση θέασης. Εφόσον είναι περιορισμένο το budget, πάρε τουλάχιστον 40". Όλα τα υπόλοιπα είναι άνευ σημασίας αν δε βλέπεις σωστά.

γιατι για αποσταση 2-3 μετρα δεν κανει η 32αρα? τι πρεπει πιο κοντα να ειμαι?