Το σύστημα αποτελείται από δύο πιάτα
1. mabo 1.80 offset με κέντρο τον 28.2 (lnb maximum pro line quad lnb 0.1) παράκεντρα τον 39 (lnb edision quad qsl6) και τον 26 (lnb illusion twin platinum)
2. t90 αρχίζει από τον 19.2 (lnb edision quad qsl6 16(lnb illusion twin platinum) 13(lnb edision quad qsl6) 9(lnb illusion twin platinum) 7(lnb illusion twin platinum) 1(lnb illusion twin platinum) 7w(lnb illusion twin platinum)
Περιοχή Αθήνα
Πριν καμιά βδομάδα χάθηκε το σήμα στον 13, είχε διαλύσει το lnb.
Το αντικαθιστώ με MTI Quad AK54-XT2 , δεν βρήκα άλλο κοντά μου και δεν είχα χρόνο να ψάξω.
Μου κατέβασε περισσότερα κανάλια από το edision που υπήρχε.
1. Σκέφτομαι να βγάλω τον 39 και τον 7w
Ποιους να βάλω στην θέση τους?
2. Αν βάλω τον 19.2 στο mabo θα έχω καλύτερη λήψη από ότι στο t90, το κέντρο θα παραμείνει ο 28.2
3. Έχουν χαλάσει ακόμα 1 quad και 3 twin ποια να διαλέξω?
Να βάλω κάποιο άλλο στην θέση του maximum pro line στις 28.2?
1. mabo 1.80 offset με κέντρο τον 28.2 (lnb maximum pro line quad lnb 0.1) παράκεντρα τον 39 (lnb edision quad qsl6) και τον 26 (lnb illusion twin platinum)
2. t90 αρχίζει από τον 19.2 (lnb edision quad qsl6 16(lnb illusion twin platinum) 13(lnb edision quad qsl6) 9(lnb illusion twin platinum) 7(lnb illusion twin platinum) 1(lnb illusion twin platinum) 7w(lnb illusion twin platinum)
Περιοχή Αθήνα
Πριν καμιά βδομάδα χάθηκε το σήμα στον 13, είχε διαλύσει το lnb.
Το αντικαθιστώ με MTI Quad AK54-XT2 , δεν βρήκα άλλο κοντά μου και δεν είχα χρόνο να ψάξω.
Μου κατέβασε περισσότερα κανάλια από το edision που υπήρχε.
1. Σκέφτομαι να βγάλω τον 39 και τον 7w
Ποιους να βάλω στην θέση τους?
2. Αν βάλω τον 19.2 στο mabo θα έχω καλύτερη λήψη από ότι στο t90, το κέντρο θα παραμείνει ο 28.2
3. Έχουν χαλάσει ακόμα 1 quad και 3 twin ποια να διαλέξω?
Να βάλω κάποιο άλλο στην θέση του maximum pro line στις 28.2?