- 7 September 2010
- 14
Σκεφτομαι να καταληξω στα Teufel Concept R 2 kai sta Roister 3300!!Το θεμα ειναι να τα ακουσω κιολας!!αντε να βρω τωρα μαγαζι που να τα εχει!!εσυ ποια θα προτιμουσες??
Σκεφτομαι να καταληξω στα Teufel Concept R 2 kai sta Roister 3300!!Το θεμα ειναι να τα ακουσω κιολας!!αντε να βρω τωρα μαγαζι που να τα εχει!!εσυ ποια θα προτιμουσες??
@fragoulisnaval
Διάβασα το νήμα με ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά τα σημεία όπου αναλύεις την λογική με την οποία αγόρασες/συνδύασες τα δικά σου κομμάτια. Δεν θέλω να ανοίξω άλλο νήμα γιατί σε γενικές γραμμές έχω καλυφθεί αρκετά ικανοποιητικά αλλά μια ερώτηση θα την κάνω και εγώ.
Εγώ σκέφτομαι να μην κάνω ξεχωριστό σύστημα για Home cinema και μουσική. Υπάρχουν κάποιοι λόγοι, αλλά δεν νομίζω οτι αυτό είναι το θέμα εδώ. Η ερώτηση :
Δεν θα ήταν καλύτερα ο φίλος/ ή εγώ πχ να έπαιρνε άλλο ζεύγος ηχεία (εννοώ μόνο Right - Left) και να πήγαινε και σε AV Receiver ικανό για bi-amping ; Τι εννοώ : Είδα πάρα πολύ καλά οτι ο άνθρωπος έγραψε "...οσο για την μουσικη δεν με απασχολει και ιδιαιτερα!!δηλαδη θα προτιμουσα ποιοτικα εφφε στις ταινιες και στα παιχνιδια παρα κρυσταλο μουσικη!!.." αλλά ΟΤΑΝ θα πάρει τα μηχανήματα, σε 1 χρόνο πχ θα πεί "..τώρα θέλω ΚΑΙ σύστημα για μουσική..." Τότε θα του πούμε/πούνε οτι τα "μικρά Roister" πχ δεν κάνουν και πρέπει να τα (ξε)πουλήσει για να πάρει άλλα. Το λέω διότι ΚΑΙ το έχω δει να γίνεται, αλλά ΚΑΙ με δεδομένο οτι ο φίλος δήλωσε άσχετος.
ΔΕΝ τα έγραψα υπονοώντας οτι δεν του έδωσες καλές συμβουλές. Απεναντίας μια χαρά τα είπες κατά την άποψή μου. Έναν προβληματισμό έθεσα, με σκοπό να γίνει νέα κουβέντα.Έστω και σε άλλο νήμα.
Σίμος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.