Βοήθεια σε έναν πρωτάρη...

raptjim

New member
7 January 2009
11
Γειά χαρά σε όλους και καλή χρονιά!!! Όπως καταλαβαίνετε είμαι πρωτάρης στο site και μπήκα αφενός γιατί ενδιαφέρομαι για ηλεκτρονικά - και gadgets γενικότερα - αλλά και γιατί είμαι σε αναζήτηση καινούριας τηλεόρασης και θα ήθελα λίγη βοήθεια.
Έχω σταμπάρει εδώ και καιρό την καινούρια
Samsung LE40A786R. Την έχει πάρει και ένας φίλος μου και - σε συνδυασμό με PS3 για Blu-Ray - είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την ποιότητα της εικόνας. Σε ταινίες που είδα κι εγώ, έχω την ίδια ακριβώς γνώμη. Βέβαια, μετά 1,5 βδομάδα από την αγορά της, η τηλεόραση αντικαταστάθηκε γιατί κάηκε ολόκληρη κατακόρυφη λωρίδα με pixels η οποία είχε έκταση το 1/4 της οθόνης. Εκεί ακριβώς θέλω να εστιάσω, γιατί έχω διαβάσει και για άλλα παρόμοια περιστατικά και τα λεφτά δεν είναι λίγα για τέτοια προβλήματα. Μου άρεσε επίσης και η άλλη πρόταση της Samsung, η LE40A856S. Θα ήθελα αν μπορεί κανένας να μου πει για ποιό λόγο αν και θεωρητικά η πρώτη υπερτερεί σε αντίθεση και με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά ίδια, η τιμή τους είναι ίδια.
Επίσης, άλλη μία που μου κέντρισε το ενδιαφέρον είναι η
37PFL9603D της Philips. Γενικότερα ψάχνω για μία τηλεόραση που θα χρησιμοποιείται κυρίως για τηλεοπτικά προγράμματα και ταινίες (στο εγγύς μέλλον Blu-Ray), διαστάσεων 37-40" και στο εύρος τιμών που φαίνεται παραπάνω. Για παιχνιδομηχανή όχι ακόμη, αλλά ίσως αγοράσω σε κανένα εξάμηνο.
Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο σας...:BDGBGDB55:

Μεταξύ των 2;;; Η ουσιαστική τους διαφορά είναι μόνο η τεχνολογία LED;;;

Κι εγώ στην LE40A786R καταλήγω, απλά φοβάμαι λιγάκι αυτά που ακούω για τις LED. Κατά τα άλλα η τηλεόραση είναι φανταστική...