Βοήθεια σε επιλογή οθόνης...

livaspy

New member
30 January 2010
55
....Καλησπέρα, είμαι κάτοχος ενός epson 3500 και προσπαθώ να βγάλω κάποια άκρη στην επιλογή πανιού διότι δεν έχω την δυνατότητα να τα δω από κοντά...Θέλω ένα πανί ηλεκτρικό ή χειροκίνητο (θα προτιμούσα ηλεκτρικό) στις 100 - 106 ίντσες και οικονομικό μέχρι 500€...κοίταζα για το lumene embassy 2 240c στα 450€ - grandview m106 στα 320€ σε ηλεκτρικές και lumene plaza 2 240c στα 250€ , grandview wm-p106 στα 217€ και ligra cineroll 100¨ στα 180€ σε χειροκίνητες....
1) Ποιά πιστέυεται ότι αξίζει τα χρήματα της...;;;
2) Έχετε κάποια καλύτερη πρόταση...;;;
Ευχαριστώ...

Μα, η Embassy είναι ηλεκτρική ενώ η Plaza 2 είναι χειροκίνητη! Λογικό να είναι και σημαντικά πιο οικονομική.

Δεν ξέρω αν αυτή είναι η μόνη διαφορά τους, και αν κατά τα άλλα έχουν ίδιες προδιαγραφές και επιδόσεις.

Η διαφορά είναι περίπου 14".. δες εδώ:

EMBASSY2_DIMENSIONS%202.gif

Το ξέρω, απλά στο τόσο μεγάλο πανί σε χώρο θεατή/πανιού 4μέτρα θα φαίνεται πολύ διαφορά...???

4 μέτρα απόσταση πανιού - θεατή είναι πολλά. Εγώ θα πήγαινα προς τις 120".

Λίγο πιο κάτω από 120' @ 4μ δεν είναι και πολύ άσχημα , απλά εξαρτάτε από τον προβολέα αν έχει τα "κότσια" για 120' (πιο πολύ ερώτηση το κάνω, την καλημέρα μου)

Καλημέρα! :smile:

Όπως και στις τηλεοράσεις, έτσι και τα πανιά όσες ίντσες και αν έχεις ποτέ δεν είναι πολλές.. Τις 120" τις προτείνω βάσει προσωπικής εμπειρίας αλλά και THX guidelines..

Με έναν Epson 3500 λογικά ανοίγεις άνετα αρκετά περισσότερες από 120".

Κακά...
σήμερα διαπίστωσα οτι η Lumense Embassy II 240C δεν υπάρχει... ΠΟΥΘΕΝΑ!
Και ήταν να γίνει η εγκατάσταση με την γυψοσανίδα, κι έμεινε στην μέση :( !!!

Υπάρχουν στα ίδια κυβικά και με τα ίδια χαρ/κα άλλες μάρκες που να είναι αξιόλογες;;;

Please, let me know γιατι χάθηκα...
Έχω τα παλικάρια και κάθονται!
:afro:

Απάντηση: Re: Βοήθεια σε επιλογή οθόνης...

Καλημέρα! :smile:

Όπως και στις τηλεοράσεις, έτσι και τα πανιά όσες ίντσες και αν έχεις ποτέ δεν είναι πολλές.. Τις 120" τις προτείνω βάσει προσωπικής εμπειρίας αλλά και THX guidelines..

Με έναν Epson 3500 λογικά ανοίγεις άνετα αρκετά περισσότερες από 120".

Δημήτρη και για 120" τι θα πρότεινες σε ηλεκτρική-οικονομική για benq w1000+ ?

Όσο ανεβαίνουν οι ίντσες ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις από το πανί αν δεν θέλουμε ζάρες.

Δεν έχω δει πολλά οικονομικά πανιά στις 120" για να μπορώ να σου πω με ασφάλεια.

Το δικό μου (Lumene Embassy 2) στις 106" που το έχω είναι μια χαρά, αλλά νομίζω ότι δεν βγαίνει σε μεγαλύτερη διάσταση.