Βοήθεια σε επιλογή player

Status
Not open for further replies.

isovitis33

New member
27 December 2009
4
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλα!:BDGBGDB55:

Μόλις γράφτηκα στο φόρουμ διότι μάλλον μόνο εσείς μπορείτε να με βοηθήσετε.. Ψάχνω εδώ και καιρό τι standalone player να αγοράσω, αλλά όσο πιο πολύ ψάχνω και διαβάζω τόσο περισσότερο μπερδεύομαι..

Οπότε χρειάζομαι την έμπειρη γνώμη σας..
Αρχικά ήμουν ανάμεσα σε popcorn a-110 και wd tv live, αλλά τώρα σκέφτομαι και τον xtreamer ή κάτι σε egreat..

Αυτό που με νοιάζει είναι η όσο το δυνατό καλύτερη απόδοση σε όλων των ειδών τα video formats (ως και 1080) αλλά να μεταφέρεται κ σχετικά εύκολα..
Αν γινεται να έχει εσωτερικό δίσκο έχει καλώς, αλλά δεν θα κολλήσουμε σε αυτό..

Σας παρακαλώ βοηθήστε με..!:bigcry:

Το xtreamer και το wd live θα κανουν καλα την δουλεια που θελεις.Ειναι και τα δυο πολυ μικρα και το xtreamer παιρνει και 2.5 εσωτερικο δισκο.

...απο την αλλη εγω εχω το WD TV LIVE..παρα πολυ καλο..μεταφερεται ευκολα..και ειναι παναλαφρο..δεν εχω καθολου προβληματα σε mkv...θελει βεβαια εξωτερικο δισκο..καλημερα...

Καλη σας μέρα κι ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις..
Να φανταστώ ότι και τα 2 υποστηρίζουν υποτιτλους srt;;
Άρα να αποφασίσω αναμεσα στα δυο?? Τουλάχιστον έτσι περιορίστηκαν οι επιλογές..

:ciao:

Και τα δυο υποστηριζουν φυσικα .srt
Το xtreamer ειναι πιο παραμετροποιησιμο στον τομεα αυτο.Μπορεις να αλλαξεις fonts/thickness/size καθως και να τους ανεβοκατεβαζεις στο υψος που θελεις.

Λοιπόν και εγω στην ίδια φάση είμαι. Θέλω ένα media player να παίζει τα πάντα, να υποστηρίζει φυσικά dts downmix καθώς και ελληνικούς υπότιτλους. Αυτό που θέλω επίσης είναι να μπορώ να κάνω συχρονίζω τους υπότιτλους, δηλαδή να μπορώ να τους προχωράω μποστά και πίσω και αν γίνεται να αλλάζω το fps των υποτίτλων. Υπάρχει κανένα που το κάνει αυτό;

Λοιπόν και εγω στην ίδια φάση είμαι. Θέλω ένα media player να παίζει τα πάντα, να υποστηρίζει φυσικά dts downmix καθώς και ελληνικούς υπότιτλους. Αυτό που θέλω επίσης είναι να μπορώ να κάνω συχρονίζω τους υπότιτλους, δηλαδή να μπορώ να τους προχωράω μποστά και πίσω και αν γίνεται να αλλάζω το fps των υποτίτλων. Υπάρχει κανένα που το κάνει αυτό;

Το W.D. TV LIVE
http://www.plaisio.gr/Peripherals/D...tal-Media-Player-WD-TV-Live-WDBAAP0000NBK.htm

Στο xtreamer μπορείς να τους προχωράς μπροστά και πίσω αλλά δεν αλλάζεις το fps.

Έχει πολλή καλύτερη υποστηρίξει από το W.D. TV LIVE σε Firmware και μόλις δώσουν και το HD AUDIO θα είναι ένα από τα κορυφαία player.

Δεν θα το μετανιώσεις.

Καλημέρα και πάλι..
Έχω μια ακόμα ερώτηση, μάλλον ενδεικτική της ασχετοσύνης μου..
Αυτά τα players συνδέονται σε όλες τις tv;;γιατί στο σπίτι έχω μια LCD και μια που είναι πιο παλιάς τεχνολογίας..

τελικα αγορασα το xtreamer!! αλλα σημερα που πηγα να το δοκιμασω ανακαλυψα οτι η συσκευασια δεν περιειχε το hdmi καλώδιο:frusty:οποτε θα πρεπει να περιμενω λιγο ακομα μεχρι να το απολαυσω..

καλημερα.

φιλε μου και εγω πσαχνομουν...και τελικα βρηκα και πηρα με 50 europoula μεταχειρισμενο τον WD τον απλό χωρις ethernet (δεν με ενδιαφερει κιολας)εγω ταινειες ηθελα να παιζει.οχι να παιζω με internet και δικτυα..
Εχει πανω και το τελευταιο firmware ...αν δεν τοχει το βαζεις δεν ειναι τιποτε..
και κυριολεκτικα τα παιζει ολα....μα ολα..και ηχος και εικονα τελεια..και σε 1080 !! και...πολυ γρηγορο.βαζεις αλλα 40-50 περνεις και το δισκο και με λιγοττερα απο 100 ταχεις ολα...

ειναι τελεια λυση και πολυ φτηνα...σε θεμα ποιοτητος εικονας και ηχου δεν θα δεις διαφορα οσα φραγκσ και να ριξεις..μπιχλιμπιδια αγοραζεις πλεον σχεδον αχρηστα.

Status
Not open for further replies.