Δημήτρης Δ.
Supreme Member
- 21 June 2006
- 5,454
Re: Απάντηση: ΒΟΗΘΕΙΑ σε ΠΡΟΒΛΗΜΑ με R-CORE μετασχηματιστή DIY
Φιλικά επισημαίνω τα παραπάνω και δεν έχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα…
Διάβασα το νήμα και θα ήθελα να γράψω δύο πράγματα και όχι επί του θέματος, γιατί υπάρχουν ειδικότεροι από εμένα.
1) καλό θα είναι να μην επισημαίνουμε τα λάθη (ορθογραφικά) στα γραφόμενα των μελών. Η χρήση της ελληνικής γλώσσας αντί των greeklish είναι υπεραρκετή και όποιος θέλει να βελτιώσει τα ορθογραφικά του, τρόπους έχει αρκεί να το θέλει. Όπως σωστά ανέφερε ο Κώστας (kontr) η δυσλεξία είναι γνωστή και τουλάχιστον στα σχολεία αντιμετωπίζεται. Ας μη τα θαλασσώσουμε εδώ.
Επειδή μάλλον αναφέρεσαι σε μένα, σε διαβεβαιώνω ότι δεν έχω καμία όρεξη να κάνω το «καθηγητή» εδώ μέσα. Όποιος άλλος θέλει να τον κάνει , οκ, ελεύθερα από μένα αλλά θα πρέπει να γνωρίζει τουλάχιστον τα στοιχειώδη, διαφορετικά εκτίθεται. Και δεν αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα, μην παρεξηγηθώ και μη βγάλετε λάθος συμπεράσματα. Εδώ απλώς κάνουμε το χόμπι μας, δεν είμαστε εκπαιδευτικό ίδρυμα (ούτε μπορούμε άλλωστε να είμαστε), θα πρέπει πάντως να τηρείται κάποια «δεοντολογία».
2) αυτό που γράφει ο Σάκης περί γειώσεων, καλό θα ήταν να άνοιγε ένα νέο θέμα αποκλειστικά για αυτό το σκόπό και να γράψουν κάποιες απόψεις όσοι γνωρίζουν, ακόμη και τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε και ας μη συμφωνούμε όλοι. Άλλωστε diy κατηγορία είναι και λείπουν βασικά στα υπομνήματα.
Δεν βρίσκω να έχει κάποιες ελλείψεις η κατηγορία. Άλλωστε, το διαδίκτυο είναι γεμάτο πληροφορία σχετικά με το θέμα. Μπορείς για παράδειγμα να ψάξεις στα Application Notes των διαφόρων κατασκευαστών και να βρείς πολλά σχετικά θέματα. Φυσικά όποιος θέλει να γράψει για τις γειώσεις μπορεί να το κάνει ελεύθερα, βοηθάμε και οι υπόλοιποι εμείς.
Φιλικά επισημαίνω τα παραπάνω και δεν έχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα…